Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
    Gear Point - Sales - Dinsdag 19 Juni 2020

    MoG 2ndSKIN Steek-/Snijwerende handschoenen

     
    De uiterst comfortabele handschoenen hebben een zeer nauwsluitende pasvorm en daarmee maximaal gevoel/tactiliteit. Of het nu gaat om wapenhandeling, fouilleren of ander handelen, de 2ndSkin is de ultieme handschoen met maximale bescherming.
     
    2ndSkin is de meest veelzijdige handschoen van MoG, inzetbaar voor politie, veiligheid, douane, security, defensie en meer... Deze tactische handschoen voelt aan als een tweede huid door haar slanke pasvorm.
     
    Maar wat is er interessant aan deze 2ndSkin?
    • Het gebruik van dun geitenleer en de specifieke constructie van de vingers biedt een maximale beweeglijkheid. Het leer is vloeistofafstotend zodat bloed, zweet, urine, etc. niet in de handschoen kunnen infiltreren.
    • Versterking van de zone tussen de index en de duim maakt de handschoen duurzamer bij het hanteren van (bijv. herladen van) wapens.
    • Het specifieke ontwerp van de wijsvinger maakt een perfecte controle van het wapen mogelijk en zorgt voor een zeer hoge precisie bij het fouilleren.
    • Bovendien heeft deze handschoen een snijbeschermingsniveau 4 in de handpalm, en de hittebestendige en brandvertragende voering voorkomt brandwonden in het geval dat de lus van het wapen wordt vastgehouden.
    • Een neopreen knokkelbescherming en een kort manchet met uitsparing voor horloges verhogen het draagcomfort.
     
    Deze eigenschappen maken de 2ndSkin een perfecte oplossing voor het manipuleren van wapens, voor fouilles of voor het eenvoudig bedienen van communicatieapparatuur. De handschoenen zijn EN388:2016 en EN420:2011 gecertificeerd en verkrijgbaar in maat 6 t/m 13.
     
     

    The latest ins and outs and more

    Recente artikelen

    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »