Blind Vertrouwen - Gear Point

Blind Vertrouwen

€24,95
€22,89 Excl BTW

Het verhaal van Nederlandse Special Forces in Afghanistan...Uitgebreide product informatie

  • Art#:KP-BOEK-BV01
Maattabel
  • Op voorraad
  • 1 WERKDAG BINNEN NL (INDIEN VOOR 15:00U BESTELD)

BLIND VERTROUWEN

Blind vertrouwen vertelt hoe het een Nederlands Special Forces-team verging tijdens de missie in Uruzgan, Afghanistan. Naast de actie wordt ook de persoonlijke ervaring van de Mariniers in beeld gebracht.

In 2007 vertrok team Nassau 5-4 bestaande uit Nederlandse Special Forces-operators voor een uitzending van vier maanden naar Uruzgan, Afghanistan. De mannen maakten deel uit van de laatste lichting die als taak heeft de Taliban te ontwrichten. Dit leidt tot vele botsingen met de tegenstander. De mannen gaan vaak tot het gaatje, kennen hoogtepunten en dieptepunten. En het levert hen een ervaring op om nooit te vergeten.

Het boek wordt geschreven vanuit het teamperspectief van negen mensen wat een uniek inkijkje geeft in de samenwerking tijdens een missie. Doordat het boek in verhalende vorm is geschreven en daarbij wegblijft van diepgaande tactische militaire grondslagen, leest het boek vlot weg. Ook is het boek voorzien van fullcolour foto’s waardoor je een nog beter beeld krijgt van de situatie.

 

Over de makers

Maaike van Poelje is auteur. Zij heeft enkele kinderboeken op haar naam staan: Het Spaanse gif, De hondendief en De wereld rond hond (dit boek komt binnenkort op de markt). Blind vertrouwen is haar eerste boek voor volwassenen.

Koen Postma maakte deel uit van het team Nassau 5-4 in Uruzgan. Hij is initiatiefnemer van Blind vertrouwen. Hij is ondertussen oud-marinier en denkt nog regelmatig terug aan de tijd met Team Nassau 5-4 in Uruzgan. Vanuit de behoefte om de bijzondere collectieve ervaring en overgebleven herinneringen vast te leggen, is Blind vertrouwen ontstaan.

 

Geen reviews gevonden
Je beoordeling toevoegen
Je beoordeling toevoegen
  • Geen producten gevonden
FREE SHIPPING ABOVE € 100,00 (NL)
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »