Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
  Gear Point - Marketing - Zaterdag 30 Januari 2023

  AKU Tactical - Binnenkort bij GearPoint

  Om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn, en een breder assortiment op gebied van schoenen aan te bieden, kunt u bij ons binnenkort ook terecht voor het mooie Italiaanse merk AKU. Wij gaan van dit merk de tactische lijn voeren.

   

  AKU is een familiebedrijf dat 40 jaar geleden werd opgericht door Galliano Bordin, schoenmaker in Montebelluna, het hart van de Italiaanse buitenschoenenindustrie. Vanaf het begin vormden passie, ervaring en creativiteit de persoonlijkheid van het bedrijf, dat zich inzet voor het behoud van traditioneel, Italiaans vakmanschap.

  Vandaag de dag wordt 100% van het product nog steeds in Europa gemaakt en volledig traceerbaar vanaf de oorsprong. Bovendien zijn, volgens het bedrijfsbeleid, grondstoffen en productcomponenten voornamelijk afkomstig van lokale en premium leveranciers.

   

   

  Elk model van AKU is een combinatie van traditionele ambachtelijke ervaring met moderne technische oplossingen. Van de leerselectie tot het diepgaande onderzoek over de comfortpasvorm en biodynamische engineering: de verantwoorde aanpak is sinds altijd de belangrijkste garantie die AKU aan de eindgebruiker biedt over de betrouwbaarheid van haar producten.

   

  Houd onze webshop en socials in de gaten om op de hoogte te blijven m.b.t. AKU Tactical bij GearPoint. 

   

  The latest ins and outs and more

  Recente artikelen

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »