Tactical Foodpack - Gear Point

Tactical Foodpack

Tactical Foodpack

TACTICAL FOODPACK PREMIUM DEALER & DISTRIBUTEUR - GEAR POINT

Gear Point is officieel TACTICAL FOODPACK dealer. Tactical Foodpack heeft een uitgebreid assortiment MRE's (Meal Ready to Eat) van hoge kwaliteit. Naast het feit dat deze maaltijden erg goed van smaak zijn zijn ze ook nog eens 100% Biologisch. Naast reguliere maaltijden heeft Tactical Foodpack ook vegetarische en veganistische maaltijden.


WIE EN WAT IS TACTICAL FOODPACK?
Het idee van gevriesdroogd voedsel is afkomstig van de feitelijke behoeften en verzoeken van de Special Forces voor lichte en energierijke voedingspakketten, terwijl tegelijkertijd extra aandacht wordt besteed aan de smaak van de producten en de houdbaarheid. Daarom hebben we een productlijn gecreëerd die een houdbaarheid van 8 jaar biedt zonder toegevoegde conserveermiddelen of smaakversterkers, met behoud van de oorspronkelijke Estlandse kwaliteiten. Het enige wat je nodig hebt is wat warm water, laat het een tijdje rusten en geniet van de geweldige smaak, rechtstreeks uit het zakje. 

Onze producten zijn gemaakt en goedgekeurd door Special Forces van verschillende landen door de behoeften en vereisten op het gebied van verpakking en inhoud te combineren. We zijn ook de hoge energiebehoeften en het gebruikscomfort niet vergeten. We gebruiken de meest verse ingrediënten en voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Al onze producten werken ook met het toevoegen van koud water, omdat het niet altijd mogelijk is om water te verwarmen. Dat maakt ons product ook geschikt voor alpinisten, wandelaars en natuurlijk het leger. 

Omdat Tactical Foodpack is ontwikkeld door mensen die in de meest gecompliceerde en uitdagende situaties werken, zijn we ervan overtuigd dat onze voedingsmiddelen aan de hoogste normen voldoen.

We laten ons leiden door het principe van de Special Forces: "Do not f ... with food!".

  • Geen producten gevonden
FREE SHIPPING ABOVE € 100,00 (NL)
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »