Woundclot - Gear Point

Woundclot

Woundclot

WOUNDCLOT KOOP JE BIJ GEAR POINT, PREMIUM DEALER WOUNDCLOT

WoundClot is een zeer innovatief hemostatisch gaas, ontwikkeld in Israel. Milde of ernstige bloedingen kunnen met WoundClot in een (pre-)hospitaal setting behandeld worden, zonder druk op de wond. Omdat WoundClot als enige in zijn soort biologisch afbreekbaar is, zijn er geen bijwerkingen na gebruik.

WoundClot is geschikt voor vrijwel elke wond of bloeding en kan door iedereen gebruikt worden. Dankzij Woundclot kun je zonder een medische achtergrond eerste hulp verrichten door de bloeding bij open wonden zoals bijv. snijwond, hoofdletsel of steekwond te stoppen.

Dit maakt Woundclot tot een ideaal "Stop bloedingen gaas" voor iedereen die eerst hulp kan verlenen en professionele hulpverleners zoals ambulance artsen, politie, brandweer, ziekenhuizen, eerstehulpposten, BHV-ers, beveiligers, reddingswerkers, etc. Maar ook zeker voor bijv. dierenartsen en als aanvulling op uw eerste hulp set thuis of in de auto.

Kom zeker eens langs in onze Gear Point Concept Store te Amersfoort, aan de Siliciumweg 26, om alle Woundclot producten te bekijken. 

  • Geen producten gevonden
FREE SHIPPING ABOVE € 100,00 (NL)
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »