Gear Point Giftcard - Gear Point

GEEF EEN GEAR POINT GIFTCARD KADO!

GEEF EEN GEAR POINT GIFTCARD KADO!

Bij Gear Point kunt u eenvoudig en online uw kadobon bestellen. Bij het plaatsen van uw bestelling ontvangt u direct na uw betaling een digitale Kadobon/Giftcard die u eenvoudig uit kunt printen of digitaal per e-mail aan de gelukkige door kunt sturen.

Zodra u de kadobon / giftcard per e-mail heeft ontvangen is deze direct te gebruiken in onze webshop.(Check altijd even uw SPAM-box als u de bon niet ontvangen lijkt te hebben)

Kadobonnen kunnen alleen worden besteed in de Gear Point webshop www.gearpoint.nl of in onze fysieke winkel. Gelieve er rekening mee te houden dat een kadobon slechts 1 keer kan worden ingewisseld. Tevens is het van belang te weten dat er per online order slechts 1 kadobon per bestelling ingewisseld kan worden.

Heeft u met spoed nog een kado voor iemand nodig dan is het online bestellen van een Gear Point Kadobon / Giftcard een mooi kado dat u direct kunt geven en vervolgens ook direct gebruikt kan worden.

Veel plezier met het geven!

 

  • Geen producten gevonden
FREE SHIPPING ABOVE € 100,00 (NL)
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »