Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  5.11 DAYS 2021

  5.11 DAYS 2021 BIJ GEAR POINT - 05-05-2021 t/m 08-05-2021

  Ook dit jaar hebben we weer de jaarlijkse 5.11 DAYS bij Gear Point. Dit jaar starten de 5.11 DAYS op woensdag 5 mei en zal duren tot en met zaterdag 8 mei. Tijdens deze periode krijg je, zowel in de winkel als online via onze webshop, 20% KORTING op het gehele 5.11 assortiment.

   

  Gebruik bij het plaatsen van jouw bestelling de onderstaande kortingscode om de 20% KORTING te activeren:

  511DAYSGP

   

  5.11 DAYS ACTIEVOORWAARDEN

  • Tijdens de 5.11 DAYS ontvang je in de winkel en in onze webshop, 20% KORTING op het gehele 5.11 Tactical assortiment. Dit is ook van toepassing op artikelen die op het moment van aankopen/bestellen niet bij Gear Point op voorraad zijn.
  • Gebruik bij het plaatsen van jouw bestelling de kortingscode 511DAYSGP voor de 20% KORTING op alles van 5.11 Tactical. Wanneer je deze code niet gebruik wordt de 20% korting niet verwerkt. Je bent hier zelf verantwoordelijk voor.
  • Deze actie loopt van 05-05-2021 (00:00u) tot en met 08-05-2020 (23:59u) en kan niet gecombineerd worden met andere (kortings)acties of lopende kortingen.
  • De korting wordt NIET toegepast op bestellingen en aankopen die voor of na de actieperiode zijn/worden gedaan.
  • Wij doen voorafgaand aan, en tijdens, deze actie geen reserveringen van producten.
  • 5.11 Producten waarop al een korting of actie van toepassing is zijn uitgesloten van de 20% korting o.b.v. de 5.11 DAYS. Dit geldt ook voor samengestelde producten zoals bijv. de TacTec Plate Carrier en BeaverFit plates sets.
  • Dit betreft een retail-actie welke niet van toepassing is voor B2B en/of B2G aankopen.

   

  GRATIS LIMITED EDITION 5.11 TACTICAL PATCH EN 5.11 TACTICAL CAP

  Bij besteding van 75 euro of meer aan 5.11 Tactical gear krijg je tijdens de 5.11 een GRATIS Limited Edition 5.11 Patch. En besteed je voor 125 euro of meer aan 5.11 Tactical gear dan krijg je niet alleen de Limited Edition 5.11 Patch, maar ook de Limited Edition 5.11 Cap!


  Let op, de GRATIS patches en caps krijg je alleen bij aankopen in onze fysieke winkel

  Voor de gratis caps en patches geldt OP=OP!

   

  OPENINGSTIJDEN TIJDENS DE 5.11 DAYS

  De winkel zal gedurende de 5.11 DAYS op onze reguliere openingstijden (ook de zaterdag) geopend zijn. Online start de actie al om 00:01 op woensdag 5 mei en zal doorlopen tot en met zaterdag 8 mei 23:59.

   

  CORONA MAATREGELEN TIJDENS DE 5.11 DAYS

  Zoals iedereen weet kun je weer shoppen zonder een afspraak te hoeven maken. Echter hanteren we nog wel een deurbeleid waarbij er maximaal 10 klanten tegelijkertijd in de winkel aanwezig mogen zijn. Het kan dus zijn dat wanneer je naar de winkel komt je even buiten zult moeten wachten. Uiteraard proberen we dit tot het minimum te beperken en de doorstroom zoveel mogelijk soepel te laten verlopen. 


  De maatregelen die wij gedurende deze dagen hanteren zijn:

  • Iedereen dient bij binnenkomt zijn/haar handen te desinfecteren met desinfectiegel, deze passeer je direct bij binnenkomst.
  • Maximaal 10 klanten tegelijk in de winkel waarbij iedereen geacht wordt minimaal 1,5 meter afstand van elkaar te houden. Wanneer er 10 klanten in de winkel zijn zal u verzocht worden even buiten te wachten.
  • Er zal in de winkel een GROENE looproute (eenrichtingsverkeer) zichtbaar zijn waarbij we u vragen zich hier ook aan te houden en deze te volgen. Heb dan ook even geduld wanneer er iemand even wat langer de tijd nodig heeft, of maak gebruik van de alternatieve GELE looproute.
  • Geef bij binnenkomst en/of vertrek even de ruimte aan elkaar. We hebben immers maar 1 voordeur waar zowel inkomende en uitgaande klanten gebruik van moeten kunnen maken.
  • Heb je klachten zoals, hoesten, niezen, verkoudheid, koorts of andere COVID-19 gerelateerde verschijnselen dan verzoek we je NIET naar de winkel te komen. Shop dan via gearpoint.nl en maak gebruik van de kortingscode.


  Wij zullen streng toezien op bovenstaande maatregelen en vragen iedereen ook met klem hier ook zelf op te letten en u hieraan te houden.

   

  Tot ziens tijdens de 5.11 DAYS 2021!

  Team Gear Point

   

   

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »