Gear Point Corona-maatregelen - Gear Point

CORONA MAATREGELEN GEAR POINTINFORMATIE CORONA-MAATREGELEN GEAR POINT

Update: 03-03-2021 | 13:00u


Beste klant/relatie,

Zoals u weet is er ook in Nederland onrust ontstaan vanwege het Corona-virus. Via dit schrijven willen we je informeren wat de richtlijnen binnen Gear Point zijn.

Ten eerste:
Op dit moment zijn er bij ons GEEN gevallen bekend in onze directe omgeving (medewerkers).

De gezondheid van onze klanten en medewerkers is onze hoogste prioriteit. Bovendien willen wij actief bijdragen om de verspreiding van het virus te stoppen.
Gear Point volgt daarin het advies en de richtlijnen van het RIVM op.

 

GEAR POINT RETAIL STORE VANAF 03-03-2021 OPEN OP AFSPRAAK

Eindelijk kunnen wij de deuren weer voor iedereen openen per 3 maart 2021. Vanaf is het mogelijk op afspraak te komen winkelen. We gaan werken met tijdsblokken van 30 minuten waarbij er maximaal 2 klanten per tijdsblok aanwezig kunnen zijn.

Door in onze webshop te klikken op "MAAK WINKEL AFSPRAAK" gaat u naar de reserveringsmodule en kunt u een tijdsblok kiezen op de gewenste dag en tijd.
 
Zodra u de afspraak heeft bevestigd ontvangt u een bevestigingsmail van ons met daarin de door u gekozen datum en tijdsblok. Twee uur voor uw afspraak sturen wij u nog een herinnering.
 
Mocht u klachten hebben of uw afspraak om andere reden wensen te annuleren dan kunt u dat doen door  onderaan de bevestigingsmail op "Annuleer deze afspraak" klikken.
 

 

WEBSHOP TIJDENS LOCKDOWN GEWOON BESCHIKBAAR

Uiteraard blijft onze webshop gewoon doordraaien en kun je net als altijd lekker vanuit de luie stoel jouw bestelling plaatsen. Gedurende de lockdown-periode worden alle bestellingen gewoon verwerkt zoals jullie van ons gewend zijn. Houd er echter wel rekening mee dat PostNL (en de meeste andere vervoerders) nog steeds kampen met vertragingen. Uw zending kan daardoor langer onderweg zijn dan u gewend bent. 

 

AFHALEN TIJDENS LOCKDOWN MOGELIJK

Het afhalen van jouw bestelling is per 10-02-2021 weer toegestaan op basis van de huidige regels. Wanneer u uw bestelling af wenst te halen kunt u online via onze webshop een bestelling plaatsen en deze online afrekenen.
 
Zodra u daarna de orderbevestiging heeft ontvangen kunt u contact met ons opnemen via 033 7200 999 voor het maken van een afhaalafspraak. Afhalen zonder afspraak is niet mogelijk.

 

WE BLIJVEN GEWOON BEREIKBAAR

Voor vragen zijn we ook gewoon bereikbaar, zowel telefonisch als per e-mail. Wil je online bestellen maar heb je een vraag over een product, of ben je benieuwd naar de levertijd of beschikbaarheid van een product, neem dan gerust contact met ons op.

 

Bedankt voor uw medewerking,

Team Gear Point

 

 

 

 

  • Geen producten gevonden
FREE SHIPPING ABOVE € 100,00 (NL)
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »