GEAR POINT LAAGSTE PRIJS GARANTIE - Gear Point

ELDERS GOEDKOPER?

HEB JE EEN PRODUCT ERGENS GOEDKOPER GEZIEN? VRAAG EEN PRIJSMATCH?

SOORTEN AANBIEDERS: OFFICIËLE MERKDEALER
Een officiële merkdealer is geselecteerd en geautoriseerd door de Nederlandse importeur van dat merk. De importeur stelt strenge eisen aan de merkdealer op gebied van garantie, service en aftersales. Door de kosten die daarmee gemoeid zijn kan er een prijsverschil ontstaan met parallel importeurs of buitenlandse aanbieders.  

Gear Point kan bijna altijd de prijs van de officiële merkdealer matchen. Onze aanbieding kan zelfs nog gunstiger uitvallen. Er zijn uitzonderingen zoals uitlopende modellen of opgekochte partijen. Kunnen wij de prijs niet matchen, dan laten wij dat ook weten en zien wij u graag terug voor een volgende bestelling.  

Tip: Vraag ons altijd om een prijsmatch! Wij weten vaak of de webwinkelier ook officieel merkdealer is en laten u dat dan weten.

 

PARALLEL IMPORT, BUITENLANDSE OF “DAGAANBIEDING”WEBSITES
In de e-commerce zijn vele soorten aanbieders. Sommige aanbieders beperken zich tot een specifiek product en bieden geen accessoires aan. Andere aanbieders halen de producten uit het buitenland vandaan waardoor het niet mogelijk (of moeilijker) is garantie te claimen bij de officiële importeur van het merk.

Producten gekocht bij buitenlandse aanbieders kunnen soms niet onder dezelfde regelgeving en consumentenbescherming vallen zoals je die in Nederland hebt. Gear Point kan deze prijzen dan ook niet altijd matchen, dat vertellen we u dan eerlijk. Tevens doen wij u dan een "gezonde aanbieding" waarbij u kunt rekenen op de service en aftersales van Gear Point!  

Tip: Vraag ons altijd om een prijsmatch! Wij proberen te matchen en zo niet dan doen we u een "gezonde aanbieding".

Om u een correcte aanbieding te kunnen doen hebben we de volgende gegevens van u nodig:  

  • Uw naam en contact gegevens 
  • Merk, model en uitvoering van het artikel 
  • Prijs bij Gear Point 
  • Prijs bij concurrent inclusief verzendkosten 
  • Link naar het betreffende artikel op de website van de concurrent 

 

VRAAG NU DE PRIJSMATCH AAN!
Wij streven ernaar om binnen 48 uur (op werkdagen) antwoord te geven op uw reactie.

  • Geen producten gevonden
FREE SHIPPING ABOVE € 100,00 (NL)
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »