Gear Point Days 2020 - Gear Point

GEAR POINT DAYS 2020

ACTIEPERIODE IS VOORBIJ!

DE GEAR POINT DAYS 2020

Aangezien heel veel events dit jaar afgelast zijn i.v.m. COVID-19 hebben we vanuit Gear Point besloten om ondanks de beperkende maatregelen toch het maximale voor onze klanten uit de kast te halen.

In onze winkel hebben we ondertussen alle maatregelen genomen en iedereen op gepaste wijze kunnen ontvangen en helpen. Voor mensen die liever niet naar de winkel komen hebben we uiteraard ook de mogelijkheid om online te kunnen bestellen.

Aangezien de 5.11 Days en Tasmanian Tiger Days elk jaar veel mensen trekken, en veel van onze klanten hierop wachten m.b.t. het doen van grote (en kleine) aankopen, hebben we het toch klaar weten te spelen iedereen hierin maximaal tegemoet te komen.

Daarom organiseren we dit jaar de 5.11 DAYS en TASMANIAN TIGER DAYS als GEAR POINT DAYS 2020 EVENT zodat je tijdens deze dagen, op beide merken, direct 20% KORTING krijgt. Nog meer reden dus om nu jouw verlanglijstje te verzilveren.

Gebruik hiervoor de kortingscode: GPDAYS2020

En we doen er nog een schepje bovenop!

Naast de 20% KORTING op alles van 5.11 Tactical en Tasmanian Tiger hebben we een loterij,  GRATIS Goodie Bags en GRATIS Gear Point #GETTOTHEPOINT T-Shirts!*

 

gearpoint-gettothepoint-shirt

 

GEAR POINT DAYS 2020 ACTIEVOORWAARDEN

 • Tijdens de GEAR POINT DAYS 2020 ontvang je in de winkel en in onze webshop, 20% KORTING op het gehele 5.11 Tactical en Tasmanian Tiger assortiment. Dit is ook van toepassing op artikelen die op het moment van aankopen/bestellen niet bij Gear Point op voorraad zijn. Gebruik voor aankopen online de kortingscode GPDAYS2020 om de korting te ontvangen.
 • Bij besteding van € 150 of meer aan Tasmanian Tiger en/of 5.11 Tactical, in de fysieke winkel, krijg je een GRATIS GOODIE BAG* (Max. 1 Goodie Bag per klant)
 • Bij besteding van € 150 of meer aan Tasmanian Tiger en/of 5.11 Tactical, in de fysieke winkel, krijg je een GRATIS GEAR POINT #GETTOTHEPOINT T-SHIRT* (Max. 1 T-Shirt per klant)
 • Bij besteding van € 75 of meer aan Tasmanian Tiger en/of 5.11 Tactical, in de fysieke winkel EN online, doe je automatisch mee in de loterij en maak je kans op hele mooie 5.11 Tactical en Tasmanian Tiger producten. Jouw ordernummer is dan direct jouw lotnummer. De trekking zal op een later moment d.m.v. een Facebook livestream plaatsvinden.
 • Er worden vooraf geen reserveringen gedaan. Kom dan ook zeker naar de winkel of bestel online via onze webshop.
 • Deze actie periode loopt van 04-06-2020 (00:00u) tot en met 07-06-2020 (23:59u) en kan niet gecombineerd worden met andere (kortings)acties.
 • De korting wordt NIET toegepast op bestellingen en aankopen die voor of na de actieperiode zijn gedaan.


*Let op, voor alle GRATIS Goodie bags, T-shirts en andere Giveaways geldt OP=OP!

 

OPENINGSTIJDEN TIJDENS DE GEAR POINT DAYS

De Gear Point Days 2020 lopen van 04-06-2020 tot en met 07-06-2020. Online kun je dan ook 4 dagen met 20% KORTING 5.11 Tactical en Tasmanian Tiger producten shoppen.

De winkel zal op donderdag 4, vrijdag 5 en zaterdag 6 juni geopend zijn volgens reguliere openingstijden.

 

DE GEAR POINT LOTERIJ

De te winnen prijzen in de loterij zullen z.s.m. bekend gemaakt worden. Hieronder de artikelen die te winnen zijn in de loterij:

 • Tasmanian Tiger Modular Pack 30 Vent kleur Carbon Grey t.w.v. € 159,00
 • Tasmanian Assault Pack 12 kleur Khaki t.w.v. € 159,00
 • Tasmanian Tiger EDC Pouch kleur Olive t.w.v. € 39,90
 • 5.11 Tactical Morale Pack rugzak Razzle Dark Brown t.w.v. € 69,95
 • 5.11 Tactical NBT Duffle Xray Black t.w.v. € 109,95
 • 5.11 Tactical Covrt Box Messenger Storm t.w.v. € 149,95
 • 5.11 Tactical Mira 2in1 Pack Moss Camo t.w.v. € 159,95
 • 5.11 Tactical Rapid Quad Zip Pack Sandstone t.w.v. € 99,95
 • 5.11 Tactical Rapid Origin Pack Coal t.w.v. € 99,95


Per item zullen we een lotnummer trekken en nemen wij, z.s.m. na de trekking, contact op met de winnaars.

 

COVID-19 MAATREGELEN TIJDENS DE GEARPOINT DAYS 2020

Zoals iedereen zal begrijpen zullen we ons volledig conformeren aan de maatregelen die op het moment van de Gear Point Days van kracht zijn. Hierbij vragen wij ook uw medewerking om dit alles in goede banen te leiden.

De maatregelen die wij gedurende deze dagen hanteren zijn:

 • Iedereen dient bij binnenkomt zijn/haar handen te ontsmetten met ontsmettingsgel, deze passeer je direct bij binnenkomst.
 • Tevens zijn er voor de mensen die deze wensen te gebruiken ook gratis wegwerp-handschoenen aanwezig. (wanneer u deze wenst te gebruiken ook altijd eerst de handen ontsmetten)
 • Maximaal 10 klanten tegelijk in de winkel waarbij iedereen geacht wordt minimaal 1,5 meter afstand van elkaar te houden. Wanneer er 10 klanten in de winkel zijn zal u verzocht worden even buiten te wachten.
 • Er zal in de winkel een GROENE looproute (eenrichtingsverkeer) zichtbaar zijn waarbij we u vragen zich hier ook aan te houden en deze te volgen. Heb dan ook even geduld wanneer er iemand even wat langer de tijd nodig heeft, of maak gebruik van de alternatieve GELE looproute.
 • Geef bij binnenkomst en/of vertrek even de ruimte aan elkaar. We hebben immers maar 1 voordeur waar zowel inkomende en uitgaande klanten gebruik van moeten kunnen maken.
 • Heb je klachten zoals, hoesten, niezen, verkoudheid, koorts of andere COVID-19 gerelateerde verschijnselen dan verzoek we je NIET naar de winkel te komen. Shop dan via gearpoint.nl en maak gebruik van de kortingscode.  


Wij zullen streng toezien op bovenstaande maatregelen en vragen iedereen ook met klem hier ook zelf op te letten en u hieraan te houden.

 

Tot ziens tijdens de Gear Point Days 2020!

Team Gear Point

 

 

 • Geen producten gevonden
GRATIS VERZENDING VANAF € 100,00
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »