Tasmanian Tiger - Gear Point

Tasmanian Tiger

Tasmanian Tiger

Tasmanian Tiger Premium Dealer Gear Point

Tasmanian Tiger koop je bij de grootste “Select Premium Tasmanian Tiger Dealer’’ in Nederland. 

Tasmanian Tiger is onderdeel van Tatonka en al jaren een van de grootste tactische merken in europa en wordt ook over de gehele wereld gebruikt door tactische professionals, politie, beveiligers, outdoor liefhebbers en airsofters. Alle Tasmanian Tiger producten zijn van hoge kwaliteit en hebben een nette afwerking. Tasmanian Tiger staat vooral bekend om de rugzakken, tassen, pouches en chest rigs. 

Gear Point is de grootste officiële dealer van Tasmanian Tiger en heeft vrijwel alle producten direct uit voorraad leverbaar. Door ons uitgebreide assortiment van producten van Tasmanian Tiger, kun je direct een volledige tactische uitrusting samenstellen. Producten die momenteel niet beschikbaar zijn, kunnen wij veelal binnen 5 werkdagen leveren. 


Tasmanian Tiger producten van een hoge kwaliteit

Tasmanian Tiger is een zeer bekend merk in de wereld van tactische uitrustingen. Het merk wordt dan ook vaak gebruikt in uitrustingen voor voornamelijk defensie en politie, maar ook voor justitie en professionele hulpdiensten. Ook is zijn de producten ontzettend geschikt voor outdoor liefhebbers. De producten van Tasmanian Tiger zijn gemaakt van de allerbeste kwaliteit en met de beste functionaliteit. Het uitgebreide ontwikkelingswerk voor de specifieke producten is altijd gebaseerd op de specifieke behoeften en eisen van de gebruikers.

Vanuit het proces van prototype tot serieproductie, worden de producten vervaardigd in de eigen productiefaciliteiten van het bedrijf. Dit zorgt ervoor dat er een constant hoog kwaliteitsniveau wordt gehandhaafd. Kwaliteit staat voorop bij Gearpoint.nl zo ook voor de Tasmanian Tiger producten. Door het secure productieproces en de hoge eisen die Tasmanian Tiger aan zijn eigen producten stelt, sluit dit kwaliteitsniveau feilloos aan bij de missie van Gear Point. 


Ruim assortiment Tasmanian Tiger

Bij Gearpoint.nl bestel je gemakkelijk de gehele gewenste uitrusting. Door onze positie van grootste Tasmanian Tiger dealer in Nederland, hebben wij namelijk het meest ruime aanbod Tasmanian Tiger producten. De volgende producten treft u in het Tasmanian Tiger assortiment:


Wil je een complete uitrusting kopen van Tasmanian Tiger producten? Je vindt de producten onder andere terug in de uitrustingen voor militairen, politie en tactical gear


Tasmanian Tiger kopen bij Gear Point

Tactische uitrusting bestel je gemakkelijk bij Gearpoint.nl. Het uiteenlopend aanbod aan tactische producten geeft je ruime keuze om de perfecte uitrusting compleet te maken. Mocht je nog vragen hebben over de merken, het aanbod of heb je advies nodig over hoe jij de perfecte tactische uitrusting kunt samenstellen? Neem dan gerust contact op met ons.

Gearpoint.nl is te bereiken via +31 33 7200 99 of stuur een mail naar [email protected]. Kom ook eens langs in onze fysieke winkel, wanneer je de producten wilt bekijken of iets wilt passen. Onze winkel ligt aan de Siliciumweg 26 in Amersfoort, hier kun je langskomen op reguliere openingstijden. Het is ook mogelijk om je bestelling hier af te halen.

 

  • Geen producten gevonden
FREE SHIPPING ABOVE € 100,00 (NL)
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »