Gear Point Partners - Gear Point

GEAR POINT PARTNERS

GEAR POINT PARTNERS

Gear Point werkt samen met diverse partijen en staat altijd open voor nieuwe relaties. In de basis zoeken we vooral de samenwerking waarbij we echt iets voor elkaar kunnen betekenen en aan kunnen vullen. Momenteel werken we samen met diverse trainingsinstanties en leveranciers welke net als Gear Point focus hebben op de professionele markt.

Hieronder vindt u een overzicht van partijen waarmee Gear Point een samenwerking heeft:

 

TAGS ACADEMY
TAGS Academy levert effectieve risk based trainings- en adviesoplossingen voor tactische- en reddingsoperaties en reizen in gebieden met een hoog risico.

Wij bieden hiermee een "one-stop-shop" voor NAVO-vriendelijke regeringen, -NGO's en doorgelichte bedrijven uit de particuliere sector.

Website: https://tags.systems/academy/

   

ISEG – INTERNATIONAL SECURITY EXPERT GROUP
Uw partner in proactieve en preventieve veiligheidsoplossingen. Dankzij de intern aanwezige expertise op het gebied van veiligheid, crisismanagement en hoog risico beveiliging, zijn wij instaat om u aan de hand van de juiste adviezen ook de beste oplossingen te bieden.

U heeft een probleem of vraag op het gebied van veiligheid en het is aan ons om dit probleem of deze vraag efficiënt voor u op te lossen of duidelijk voor u te beantwoorden.

Website: https://internationalsecurityexpertgroup.com/

   

TAGS GROUP
TAGS Group levert met haar specialisme op het gebied van werken en redden op hoogte unieke oplossingen voor reddingsteams en speciale eenheden van politie en defensie: procedures, training en equipment in één hand.

Hiermee zijn wij wereldwijd actief en met gepaste trots kunnen wij stellen dat vrijwel alle top-tier units tot onze klanten behoren.

Website: https://tags.systems/products/

   

ASCENT SAFETY
Ascent Safety creëert veilige en effectieve werkoplossingen voor werken op hoogte, redding en medische eerste hulp. 

Bij Ascent geloven we dat veiligheid van het grootste belang is! Oplossingen die praktisch en effectief zijn. Onze rijke bedrijfsgeschiedenis, persoonlijke achtergrond en operationele ervaring vormen de ruggengraat voor innovatieve en solide oplossingen die onze klanten helpen bij hun dagelijkse activiteiten.

Website: https://www.ascent.nl/

   

STICHTING BEHEER SCHIETVERENIGING DRIEBERGEN-RIJSENBURG

Vanaf haar oprichting op 05-10-1999 is de Stichting onafhankelijk van de schietvereniging Driebergen-Rijsenburg en heeft zich tot doel gesteld om zowel de SV Driebergen-Rijsenburg als de overige aangesloten rechts- en natuurlijke personen in de gelegenheid te stellen om de schietsport te beoefenen.

Om dit doel te bereiken beheert en exploiteert de Stichting het terrein en de schietaccommodatie aan de J. Manger Catslaan 41 in Driebergen ten behoeve van de bevordering van de schietsport rechtstreeks of zijdelings.

Website: https://www.sbsvdr.nl/

   

ROBERT HANNESSEN SHOOTING SOLUTIONS

Robert Hannessen Shooting Solutions is een onderneming die zich voornamelijk bezig houd met het ontwikkelen van schietbaan oplossingen. Denk hierbij aan modulaire kogelvangers, diversen barricades voor zowel op de binnen- en buitenschietbanen, maar ook voor offshore gebruik.

U kunt ook bij ons terecht voor diversen schiettrainingen.

 

  • Geen producten gevonden
FREE SHIPPING ABOVE € 100,00 (NL)
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »