Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  14. GearPoint Partners

  GearPoint werkt samen met diverse partijen en staat altijd open voor nieuwe relaties. In de basis zoeken we vooral de samenwerking waarbij we echt iets voor elkaar kunnen betekenen en aan kunnen vullen. Momenteel werken we samen met diverse trainingsinstanties en leveranciers welke net als GearPoint focus hebben op de professionele markt.

   

  Hieronder vindt u een overzicht van partijen waarmee GearPoint een samenwerking heeft:

   

  TAGS ACADEMY

  TAGS Academy levert effectieve risk based trainings- en adviesoplossingen voor tactische- en reddingsoperaties en reizen in gebieden met een hoog risico. Wij bieden hiermee een "one-stop-shop" voor NAVO-vriendelijke regeringen, -NGO's en doorgelichte bedrijven uit de particuliere sector.

   

  Website: https://tags.systems/academy/

  ARMINIUS STC - SELECTIE TRAINGSCENTRUM

  Het ASTC is een centrum dat persoonlijk begeleide trainingen verzorgt gebaseerd op de toelatingseisen van een uniformberoep. De trainingen en consult worden verzorgd op de hoofdvestiging in Zwolle of bij onze aangesloten trainingscentra.

   

  Het ASTC biedt gepersonaliseerde trainingen aan, afgestemd op de individuele capaciteiten en doelstellingen. Of jij nu "spijkerbroek", man of vrouw bent met ambitie voor een uniformberoep. Of jij bent actief dienend bij één van de uniformberoepen en jij wilt doorstromen naar een functie bij gespecialiseerde eenheden. Wij bereiden kandidaten fysiek en mentaal voor op de selectie eisen of opleiding naar keuze.

  Website: https://arminius-stc.com/ 

   

   

  Stichting VST

  STICHTING VETERANEN SEARCH TEAM

  De Stichting VST stelt zichzelf tot doel om van grote toegevoegde waarde te zijn voor de overheidsdiensten bij een vermissing*. Wij bundelen hier de kracht en kennis van veteranen en overig geüniformeerd personeel. Onderscheidend vermogen ligt in het handhaven van discipline, respect voor de zaak en de participatiedrang onder de vrijwilligers.


  Een klein deel van onze vrijwilligers is tijdens uitvoering van vredesmissies in het verleden beschadigd geraakt. Deelname aan inzet met de stichting geeft kracht en kameraadschap, wat herstel bevorderd. Daar waar mogelijk ondersteunt de stichting de vrijwilligers in het stellen van doelen en het behalen daarvan.


  Website: https://veteranensearchteam.nl/ 

   

   

  B.OUTSIDE - BeweegCoaching | HardloopCoaching | Online Coaching | Personal training

  De juiste kleding, de juiste gear, de juiste hydratatie en de juiste beweging. Hier vinden Gear Point en B.Outside elkaar naadloos. Samen op pad in jouw traject; bewegen, hardlopen, trainen. Met 1 doel: FIT worden, FIT zijn, FIT blijven. 
  Fysiek èn mentaal.
   
  Vanuit B.Outside helpen wij als coach anderen op het gebied van sport en bewegen. Wij geloven dat iedereen het in zich heeft om fit te worden, fit te zijn en fit te blijven. Het is een kwestie van de juiste handvatten en juiste persoonlijke begeleiding. En natuurlijk de juiste materialen. 
   

   

  TAA - TACTICAL ADVANCED ACADEMY

  Het TAA-opleidingsconcept is tot stand gekomen via de hoofdadviseur. Dankzij zijn 27 jaar ervaring met de airsoftsport zag hij veel onnodige ongelukken. Op het gebied van veiligheid was er voor een grote groep nog veel te leren. Tevens merkte hij op dat de overgrote meerderheid van de airsoft-deelnemers weinig tot geen tactische ervaring of bewustzijn had, en het op veilige manier hanteren van airsoftreplica's.

   

  Het doel van TAA is om de Nederlandse en Europese airsoft-gemeenschap veiliger, gewetensvol en volwassener te maken om de immersie, vaardigheidsniveaus en sportiviteit op het veld te vergroten. De adviseurs van TAA hebben veel ervaring en expertise met echte vuurwapens en militaire operaties op verschillende continenten (UNPROFOR / SFOR / ISAF). TAA biedt een ultra-realistisch trainingsconcept om een ​​gedisciplineerde en volwassen mentaliteit te implementeren.