Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Gear Point Partners

  Gear Point werkt samen met diverse partijen en staat altijd open voor nieuwe relaties. In de basis zoeken we vooral de samenwerking waarbij we echt iets voor elkaar kunnen betekenen en aan kunnen vullen. Momenteel werken we samen met diverse trainingsinstanties en leveranciers welke net als Gear Point focus hebben op de professionele markt.

   

  Hieronder vindt u een overzicht van partijen waarmee Gear Point een samenwerking heeft:

   

  TAGS ACADEMY
  TAGS Academy levert effectieve risk based trainings- en adviesoplossingen voor tactische- en reddingsoperaties en reizen in gebieden met een hoog risico. Wij bieden hiermee een "one-stop-shop" voor NAVO-vriendelijke regeringen, -NGO's en doorgelichte bedrijven uit de particuliere sector.

   

  Website: https://tags.systems/academy/

    

  ISEG – INTERNATIONAL SECURITY EXPERT GROUP
  Uw partner in proactieve en preventieve veiligheidsoplossingen. Dankzij de intern aanwezige expertise op het gebied van veiligheid, crisismanagement en hoog risico beveiliging, zijn wij instaat om u aan de hand van de juiste adviezen ook de beste oplossingen te bieden.


  U heeft een probleem of vraag op het gebied van veiligheid en het is aan ons om dit probleem of deze vraag efficiënt voor u op te lossen of duidelijk voor u te beantwoorden.


  Website: https://internationalsecurityexpertgroup.com/

   

   

    

  ARMINIUS STC - SELECTIE TRAINGSCENTRUM
  Het ASTC is een centrum dat persoonlijk begeleide trainingen verzorgt gebaseerd op de toelatingseisen van een uniformberoep. De trainingen en consult worden verzorgd op de hoofdvestiging in Zwolle of bij onze aangesloten trainingscentra.

   

  Het ASTC biedt gepersonaliseerde trainingen aan, afgestemd op de individuele capaciteiten en doelstellingen. Of jij nu "spijkerbroek", man of vrouw bent met ambitie voor een uniformberoep. Of jij bent actief dienend bij één van de uniformberoepen en jij wilt doorstromen naar een functie bij gespecialiseerde eenheden. Wij bereiden kandidaten fysiek en mentaal voor op de selectie eisen of opleiding naar keuze.

  Website: https://arminius-stc.com/ 

    

  TAGS GROUP
  TAGS Group levert met haar specialisme op het gebied van werken en redden op hoogte unieke oplossingen voor reddingsteams en speciale eenheden van politie en defensie: procedures, training en equipment in één hand. Hiermee zijn wij wereldwijd actief en met gepaste trots kunnen wij stellen dat vrijwel alle top-tier units tot onze klanten behoren.


  Website: https://tags.systems/products/

    

  ASCENT SAFETY
  Ascent Safety creëert veilige en effectieve werkoplossingen voor werken op hoogte, redding en medische eerste hulp. Bij Ascent geloven we dat veiligheid van het grootste belang is! Oplossingen die praktisch en effectief zijn. Onze rijke bedrijfsgeschiedenis, persoonlijke achtergrond en operationele ervaring vormen de ruggengraat voor innovatieve en solide oplossingen die onze klanten helpen bij hun dagelijkse activiteiten.


  Website: https://www.ascent.nl/

    
  Stichting VST

  STICHTING VETERANEN SEARCH TEAM
  De Stichting VST stelt zichzelf tot doel om van grote toegevoegde waarde te zijn voor de overheidsdiensten bij een vermissing*. Wij bundelen hier de kracht en kennis van veteranen en overig geüniformeerd personeel. Onderscheidend vermogen ligt in het handhaven van discipline, respect voor de zaak en de participatiedrang onder de vrijwilligers.


  Een klein deel van onze vrijwilligers is tijdens uitvoering van vredesmissies in het verleden beschadigd geraakt. Deelname aan inzet met de stichting geeft kracht en kameraadschap, wat herstel bevorderd. Daar waar mogelijk ondersteunt de stichting de vrijwilligers in het stellen van doelen en het behalen daarvan.


  Website: https://veteranensearchteam.nl/ 

   

   

    

  DUTCH DEFENCE STORE
  Dutch Defense Store is officieel partner van Gear Point en tevens afhaalpunt voor bezoekers van Landgoed Beukbergen. Deze afhaalmogelijkheid is er echter alleen voor Overheden en Veteranen!

   

  Dutch Defence Store zorgt ervoor dat je bestelling(en) klaarligt op het moment dat je Landgoed Beukbergen bezoekt voor bijvoorbeeld GV of een uitzendconferentie. Dit scheelt jou weer verzend- of extra reiskosten.

   

   

    

  LANDGOED BEUKBERGEN
  Landgoed Beukbergen een officieel ophaalpunt van onze partner Gear Point | Gear For Professionals BV. Op Landgoed Beukbergen kun je terecht bij de Dutch Defence Store om jouw Gear Point bestelling op te halen.

   

  Volg je een training bij ISEG of verblijf je tijdelijk op Landgoed Beukbergen vanuit een Overheidsonderdeel, selecteer dan tijdens het bestellen op de website van Gear Point “Afhalen bij Landgoed Beukbergen”. Deze afhaalmogelijkheid is er echter alleen voor Overheden en Veteranen!

   

  Dutch Defence Store zorgt ervoor dat je bestelling(en) klaarligt op het moment dat je Landgoed Beukbergen bezoekt voor bijvoorbeeld GV of een uitzendconferentie. Dit scheelt jou weer verzend- of extra reiskosten.

   

  Website: www.beukbergen.nl

   

   

    

  STICHTING BEHEER SCHIETVERENIGING DRIEBERGEN-RIJSENBURG
  Vanaf haar oprichting op 05-10-1999 is de Stichting onafhankelijk van de schietvereniging Driebergen-Rijsenburg en heeft zich tot doel gesteld om zowel de SV Driebergen-Rijsenburg als de overige aangesloten rechts- en natuurlijke personen in de gelegenheid te stellen om de schietsport te beoefenen.


  Om dit doel te bereiken beheert en exploiteert de Stichting het terrein en de schietaccommodatie aan de J. Manger Catslaan 41 in Driebergen ten behoeve van de bevordering van de schietsport rechtstreeks of zijdelings.


  Website: https://www.sbsvdr.nl/

    

  ROBERT HANNESSEN SHOOTING SOLUTIONS
  Robert Hannessen Shooting Solutions is een onderneming die zich voornamelijk bezig houd met het ontwikkelen van schietbaan oplossingen. Denk hierbij aan modulaire kogelvangers, diversen barricades voor zowel op de binnen- en buitenschietbanen, maar ook voor offshore gebruik.


  U kunt ook bij ons terecht voor diversen schiettrainingen.

   

    
  B.OUTSIDE - BeweegCoaching | HardloopCoaching | Online Coaching | Personal training
  De juiste kleding, de juiste gear, de juiste hydratatie en de juiste beweging. Hier vinden Gear Point en B.Outside elkaar naadloos. Samen op pad in jouw traject; bewegen, hardlopen, trainen. Met 1 doel: FIT worden, FIT zijn, FIT blijven. 
  Fysiek èn mentaal.
   
  Vanuit B.Outside helpen wij als coach anderen op het gebied van sport en bewegen. Wij geloven dat iedereen het in zich heeft om fit te worden, fit te zijn en fit te blijven. Het is een kwestie van de juiste handvatten en juiste persoonlijke begeleiding. En natuurlijk de juiste materialen. 
   

   

   
   
  TAA - TACTICAL ADVANCED ACADEMY

  Het TAA-opleidingsconcept is tot stand gekomen via de hoofdadviseur. Dankzij zijn 27 jaar ervaring met de airsoftsport zag hij veel onnodige ongelukken. Op het gebied van veiligheid was er voor een grote groep nog veel te leren. Tevens merkte hij op dat de overgrote meerderheid van de airsoft-deelnemers weinig tot geen tactische ervaring of bewustzijn had, en het op veilige manier hanteren van airsoftreplica's.

   

  Het doel van TAA is om de Nederlandse en Europese airsoft-gemeenschap veiliger, gewetensvol en volwassener te maken om de immersie, vaardigheidsniveaus en sportiviteit op het veld te vergroten. De adviseurs van TAA hebben veel ervaring en expertise met echte vuurwapens en militaire operaties op verschillende continenten (UNPROFOR / SFOR / ISAF). TAA biedt een ultra-realistisch trainingsconcept om een ​​gedisciplineerde en volwassen mentaliteit te implementeren. 

   

   
  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »