Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  02. Over GearPoint

  GearPoint faciliteert kwalitatieve uitrustingen voor de tactische professional. Hiernaast leveren wij ook maatwerk o.b.v. klant wensen.

  Wij leveren hoogwaardige (tactische) producten, volgen de nieuwste innovaties op de voet en gaan klantgericht te werk. Dankzij onze hoogwaardige merken ervaart u maximaal comfort en functionaliteit. Door de goede relatie en samenwerking met onze leveranciers, en constante zoektocht naar de nieuwste ontwikkelingen binnen de branche, kan Gear Point altijd de meest innovatieve producten leveren die voor u het verschil maken.

  Bij GearPoint staat klantgericht werken en service hoog in het vaandel. Out of the box en met de klant meedenken is onze kracht. De passie voor ons werk en voor onze producten zie je terug in ons assortiment. Dit dragen wij met enthousiasme uit naar onze klanten. Onze klanten werken in een omgeving waar verantwoordelijkheid en motivatie noodzakelijk zijn om de (risicovolle) taken goed uit te voeren. Bij GearPoint delen wij dit gevoel voor verantwoordelijkheid door deze groep maximaal te faciliteren.

  De missie van GearPoint is (tactische) professionals te voorzien van de best mogelijke uitrusting op het gebied van veiligheid, duurzaamheid en efficiëntie.


  GEARPOINT | GFP B.V. - GEAR FOR PROFESSIONALS

  GearPoint richt zich op de BENELUX-vertegenwoordiging van verschillende toonaangevende merken van tactische kleding en uitrusting. GearPoint is officieel distributeur/importeur van UF PRO, Salomon Forces, Masters of Gloves, ThruDark, Offgrid, 5.11 Tactical, Dragon Skin en Mechanix Wear. Daarnaast zijn wij officieel dealer van merken als Tasmanian Tiger, Helikon-Tex, Luminox, Bridgedale, Woolpower, Rab Equipment, Fenix, etc..


  GEARPOINT SPECIAL PRODUCTS | GSP B.V. - FOR OPERATORS BY OPERATORS

  Gear Point Special Products (GSP) is een gespecialiseerde en afgeschermde afdeling binnen Gear Point, met de focus op “Tactical Innovative Solutions” die alleen aan specifieke klanten kunnen worden aangeboden en waarbij hoge integriteit/geheimhouding van het grootste belang zijn.
  Het team van GearPoint Special Products bestaat uit ex-operators vanuit speciale eenheden van Politie en Defensie.


  GEARPOINT STORE EN ADVIES

  Wil je producten komen bekijken/passen of heb je advies nodig over wat het beste bij jouw wensen aansluit? Kom dan zeker eens langs en laat je geheel vrijblijvend door één van onze mensen adviseren en/of informeren.

   

  Heb je vragen over onze producten, aarzel dan niet en neem contact met ons op, of kom naar onze GearPoint winkel te Amersfoort waar je terecht kunt voor het bekijken/passen van producten. Uiteraard kunnen wij je ook voorzien van een vakkundig en eerlijk advies. Het afhalen van jouw online bestelling is natuurlijk ook mogelijk.


  QUALITY & ENVIRONMENTAL POLICY

  In lijn met onze Missie, Visie en "Strategische Toezeggingen" staan ​​kwaliteit en zorg voor het milieu voorop bij ons bedrijf, omdat we onze klanten waarderen en zorgen voor de wereld waarin we leven. We streven ernaar onze klanten producten en diensten te bieden die voldoen aan en zelfs hun verwachtingen en eisen overtreffen.

  We streven naar voortdurende verbetering en hebben een kwaliteits- en milieubeheersysteem opgezet dat een kader biedt voor het meten en verbeteren van onze prestaties. Ons systeem is gebaseerd op grondige analyses van risico's en kansen, sterke en zwakke punten en de eisen van relevante stakeholders.

   

  We hebben de volgende systemen en procedures om ons te ondersteunen bij ons doel van totale klanttevredenheid en voortdurende verbetering in ons hele bedrijf:

  • Regelmatig verzamelen en monitoren van klantfeedback;
  • Een klachtenprocedure voor klanten;
  • Selectie en prestatiebewaking van leveranciers tegen vastgestelde criteria;
  • Selectiecriteria en ontwikkeling voor onze medewerkers om ervoor te zorgen dat aan kwaliteitscriteria wordt voldaan en dat de mensen die met de processen werken over de juiste kennis en competenties beschikken;
  • Regelmatige controle van onze interne processen. De effectiviteit van het systeem wordt minimaal één keer per jaar beoordeeld. Verbeterpunten worden vertaald in meetbare doelen;
  • Meetbare kwaliteitsdoelstellingen die onze zakelijke doelstellingen weerspiegelen;
  • Managementbeoordelingen van auditresultaten, feedback van klanten en klachten.

   

  Onze interne procedures worden regelmatig herzien.


  Het management van GearPoint levert alle benodigde middelen om het kwaliteits- en milieumanagementsysteem volgens ISO9001 & ISO14001 te implementeren, te onderhouden en te verbeteren.

   

  Onze GearPoint Concept Store is gevestigd in Amersfoort aan de Siliciumweg 26,
  dus mocht je het assortiment eens willen bekijken, kom dan zeker eens langs.