Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Revision

  Revision Military officieel dealer Gear Point Ben je op zoek naar gezichtsbescherming? Bekijk eens onze brillen van Revision. Wij zijn officieel dealer van Revision. Wij kunnen vrijwel alles leveren van Revision Military.  Revision is een merk dat een uniek doel heeft. Zij zijn gepassioneerd toegewijd aan het leveren van toonaangevende bescherme Toon meer

  Prijs

  -
  0 Producten

  Geen producten gevonden...

  Revision Military officieel dealer Gear Point

  Ben je op zoek naar gezichtsbescherming? Bekijk eens onze brillen van Revision. Wij zijn officieel dealer van Revision. Wij kunnen vrijwel alles leveren van Revision Military. 

  Revision is een merk dat een uniek doel heeft. Zij zijn gepassioneerd toegewijd aan het leveren van toonaangevende beschermende brillen voor belangrijke militaire missies en tactisch gebruik wereldwijd.

  Revision Military is een leverancier van oplossingen die gespecialiseerd is in militaire veiligheidsbrillen. Naast de jarenlange ervaring, ontwerp en ontwikkeling expertise wordt Revision gedreven door een fundamenteel en krachtig idee: het leveren van beschermende oplossingen die levens redden.

   

  Hoogwaardige brillen van Revision

  Kwaliteit staat voorop bij Gear Point, daarom zijn wij fan van Revision. De brillen van Revision worden exact ontworpen, met precisie vervaardigd. De beschermbrillen worden streng getest zodat de kwaliteit gewaarborgd wordt. Bril of zonnebril elke lijn van Revision is een robuust kunstwerk. 

  De brillen van Revision Military zijn van topkwaliteit en worden dan ook veelvuldig gebruikt door defensie. De brillen zijn ook geschikt voor professioneel gebruik. Maar ook bij airsoft en andere schietsporten beschermen de brillen jouw ogen optimaal. Het montuur is gemaakt van hoogwaardig kunststof en is vrijwel onbreekbaar. Zelfs bij het dubbelknakken van het montuur breekt het montuur niet.

   

  Ruim assortiment Revision

  Omdat wij een officieel dealer zijn van Revision Military vind jij bij Gear Point een breed assortiment van Revision brillen. Je kunt bij ons terecht voor nieuwe monturen, lenzen, schoonmaakspullen maar ook voor complete Revision brillen sets. In deze set vaak een elastische hoofdband, schoonmaakdoekje, brillenzakje en opberg-etui. Je vind de Revision brillen terug in de categorie tactical gear.

   

  Revision kopen bij Gear Point

  Heb je de ideale Revision bril gevonden? Bestel hem dan snel in onze webshop. Heb je toch nog twijfels en wil je de bril toch eerst liever zien. Kom dan langs in onze showroom in Amersfoort. Onze winkel is ligt aan de Siliciumweg 26 in Amersfoort, hier kun je langskomen op reguliere openingstijden. Hier kunt u alles bekijken en makkelijk bestellen.Het brede aanbod geeft je voldoende keuze om de perfecte uitrusting samen te stellen. Heb je online besteld, het is ook mogelijk om hier jouw bestelling af te halen. 

  Mocht je nog vragen hebben over de merken, het aanbod of heb je advies nodig over hoe jij de perfecte tactische uitrusting kunt samenstellen? Neem dan contact op met ons. Gearpoint.nl is te bereiken via +31 33 7200 99 of stuur een mail naar [email protected]

  Bent u als bedrijf opzoek producten van Revision? U kunt uiteraard ook als B2B of B2G klant bij ons terecht!