Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Warrior Assault Systems

  Gear point dealer Warrior Assault Systems Ben je op zoek naar producten van Warrior Assault Systems? Dan ben je bij Gearpoint.nl aan het juiste adres. Wij zijn namelijk dealer van Warrior Assault Systems en kunnen vrijwel alles leveren van Warrior Assault. Warrior Assault Systems is een Brits merk dat is opgericht in 2006. Het merk Warrior heeft Toon meer

  Kleur

  Prijs

  -
  1 Product
  DCS 5.56 Plate Carrier Black

  DCS 5.56 Plate Carrier Black

  The DCS (Dynamic Combat System) is a lightweight...
  Niet op voorraad
  € 237,90
  Bekijken

  Gear point dealer Warrior Assault Systems

  Ben je op zoek naar producten van Warrior Assault Systems? Dan ben je bij Gearpoint.nl aan het juiste adres. Wij zijn namelijk dealer van Warrior Assault Systems en kunnen vrijwel alles leveren van Warrior Assault.

  Warrior Assault Systems is een Brits merk dat is opgericht in 2006. Het merk Warrior heeft een specifiek doel gehad bij de oprichting; het ontwerpen en produceren van hoogwaardige tactische nylon producten, gemaakt van de beste kwaliteit materialen, tegen prijzen die de gemiddelde gebruiker zich kan veroorloven. In de loop van de jaren zijn de producten van Warrior Assault Systems gebruikt in de strijd door de beste militaire eenheden uit de hele wereld. Je zou kunnen zeggen dat de producten van Warrior getest worden door de beste ter wereld. 

   

  Warrior Assault Systems kwaliteit

  Bij Gear Point zijn wij leverancier van hoogwaardige producten, daarom zijn wij ook fan van Warrior Assault Systems. De producten zien er niet alleen goed uit maar zijn ook nog gemaakt van de hoogste kwaliteit materialen. Dit alles begint bij het ontwerpproces, hier wordt gekeken naar de eindgebruikers en de functionaliteit van de producten. 

  Om de kwaliteit te waarborgen gebruikt Warrior Assault Systems tijdens het productieproces enkel materialen van de hoogste kwaliteit. De geweven banden, draden, klittenband en plastic hardwear zijn allemaal van de hoogste kwaliteit en worden geïmporteerd vanuit de Verenigde Staten. De materialen die gebruikt worden voor de Warrior Assault Systems producten, worden behandeld tegen de negatieve effecten van UV-licht, schimmel en extreme temperatuurschommelingen. Dit in combinatie met de uitstekende naai-standaarden, kwaliteitscontrole en aandacht voor detail garanderen dat u een Warrior product ontvangt dat u niet in de steek laat. Zodat jij kan functioneren in de zwaarste omstandigheden.

   

  Ruim assortiment Warrior Assault Systems

  Bij Gearpoint.nl koop jij gemakkelijk je gehele uitrusting bij elkaar. Wij hebben namelijk een ruim aanbod van Warrior Assault Systems. Dit komt omdat wij een dealer zijn van Warrior Assault. Benieuwd naar de volledige collectie van Warrior Assault Systems. Bekijk ze op onze merkenpagina. Wil je een complete uitrusting kopen van Warrior Assault Systems producten? Je vindt de producten onder andere terug in de uitrustingen voor militairen en tactical gear  Warrior Assault Systems kopen bij Gearpoint.nl 

  Wil jij jouw uitrusting compleet maken met producten van Warrior Assault Systems? Bestel ze dan gemakkelijk in onze webshop. Twijfel je en wil je de producten toch liever eerst zien? Dat is mogelijk. Je bent van harte welkom in onze showroom van Gear Point in Amersfoort.

  Onze winkel is ligt aan de Siliciumweg 26 in Amersfoort, hier kun je langskomen op reguliere openingstijden. Het is ook mogelijk om je bestelling hier af te halen. Hier kunt u alles bekijken en makkelijk bestellen. Het brede aanbod geeft je voldoende keuze om de perfecte uitrusting samen te stellen. 

  Mocht je nog vragen hebben over de merken, het aanbod of heb je advies nodig over hoe jij de perfecte tactische uitrusting kunt samenstellen? Neem dan contact op met ons. Gearpoint.nl is te bereiken via +31 33 7200 99 of stuur een mail naar [email protected]

  Bent u als bedrijf opzoek producten van Warrior Assault Systems? U kunt uiteraard ook als B2B of B2G klant bij ons terecht!