Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Uitrusting en materiaal voor Medics, Rescue & First Responders

  Uitrusting en materiaal voor Medics, Rescue & First Responders

  Medics, SAR en Eerste Hulp

  Medische hulpmiddelen zijn gemakkelijk en snel in huis wanneer je bestelt bij Gearpoint.nl. Wanneer je medische hulpmiddelen bij ons bestelt, garanderen wij een hoge kwaliteit en de producten hebben een lange levensduur. Gearpoint.nl heeft een groot aanbod aan verschillende medische hulpmiddelen. Het assortiment van medische hulpmiddelen bestaat uit tourniquets, shears, tools, stop the bleeding, medic tassen, medic pouches, first aid kits en medic patches. Met een breed aanbod van merken en producten vind je de perfecte medische hulpmiddelen die jij nodig hebt!

   

  Medische hulpmiddelen van hoge kwaliteit

  Bij Gearpoint.nl staat kwaliteit voorop, dat is van groot belang bij de producten die wij aanbieden. Voor medische hulpmiddelen is het heel erg belangrijk dat de producten goed werken en van hoge kwaliteit zijn, je kunt namelijk jezelf of anderen hiermee helpen. De hoge kwaliteit van de medische hulpmiddelen van Gearpoint.nl zorgt ervoor dat de producten niet zomaar stuk gaan en hun werking goed doen, dit is van groot belang bij medische hulpmiddelen. Gearpoint.nl levert producten met een kwaliteit van 100%. 

   

  Groot aanbod medische hulpmiddelen

  Gearpoint.nl heeft een groot aanbod aan aan medische hulpmiddelen van verschillende merken. Merken die je bij Gearpoint.nl vindt zijn Tasmanian Tiger, Tatonka, 5.11 Tactical, RATS, North American Rescue, CAT en Tytek. Elk merk heeft zo zijn eigen producten qua medische hulpmiddelen. De producten in deze categorie zijn onderverdeeld in tourniquets, shears, tools, stop the bleeding, medic tassen, medic pouches, first aid kits en medic patches. Producten van dezelfde merken kun je combineren om jouw outfit en uitrusting compleet te maken. 

   

  Medische hulpmiddelen kopen

  Je bestelt medische hulpmiddelen gemakkelijk en snel bij Gearpoint.nl. Het grote aanbod aan medische hulpmiddelen geeft je genoeg keuze om jouw uitrusting compleet te maken. Mocht je nog vragen hebben over de merken, het aanbod of heb je advies nodig over welke medische hulpmiddelen jij nodig hebt? Neem dan contact op met ons. Gearpoint.nl is te bereiken via +31 33 7200 99 of stuur een mail naar [email protected].

  Wanneer je de producten wilt bekijken of iets wilt passen kan je ook langskomen in onze fysieke winkel. Onze winkel is ligt aan de Siliciumweg 26 in Amersfoort, hier kun je langskomen op reguliere openingstijden. Het is ook mogelijk om je bestelling hier af te halen.