Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Best selling brands

  Onze merken

  The latest ins and outs and more

  GEAR POINT BLOG

  Wil je nog meer lezen over Gear Point? Bekijk alle posts

  WELKOM BIJ GEARPOINT

  GearPoint faciliteert kwalitatieve uitrustingen voor de tactische professional. Hiernaast leveren wij ook maatwerk o.b.v. klant wensen.

  Wij leveren hoogwaardige (tactische) producten, volgen de nieuwste innovaties op de voet en gaan klantgericht te werk. Dankzij onze hoogwaardige merken ervaart u maximaal comfort en functionaliteit. Door de goede relatie en samenwerking met onze leveranciers, en constante zoektocht naar de nieuwste ontwikkelingen binnen de branche, kan Gear Point altijd de meest innovatieve producten leveren die voor u het verschil maken.

  Bij GearPoint staat klantgericht werken en service hoog in het vaandel. Out of the box en met de klant meedenken is onze kracht. De passie voor ons werk en voor onze producten zie je terug in ons assortiment. Dit dragen wij met enthousiasme uit naar onze klanten. Onze klanten werken in een omgeving waar verantwoordelijkheid en motivatie noodzakelijk zijn om de (risicovolle) taken goed uit te voeren. Bij GearPoint delen wij dit gevoel voor verantwoordelijkheid door deze groep maximaal te faciliteren.

  De missie van GearPoint is (tactische) professionals te voorzien van de best mogelijke uitrusting op het gebied van veiligheid, duurzaamheid en efficiëntie.


  G.F.P. (GEAR FOR PROFESSIONALS) BV | GEARPOINT

  G.P.F. (Gear for Professionals) BV | GearPoint richt zich op de BENELUX-vertegenwoordiging van verschillende toonaangevende merken van tactische kleding en uitrusting. GearPoint is officieel distributeur/importeur van UF PRO, Salomon Forces, Masters of Gloves, ThruDark, Offgrid, 5.11 Tactical, Dragon Skin en Mechanix Wear. Daarnaast is GearPoint officieel dealer van merken als Tasmanian Tiger, Helikon-Tex, Luminox, Bridgedale, Woolpower, Rab Equipment, Fenix, etc..


  GEARPOINT SPECIAL PRODUCTS - FOR OPERATORS BY OPERATORS

  GearPoint Special Products (GSP) is een gespecialiseerde en afgeschermde afdeling binnen GearPoint, met de focus op “Tactical Innovative Solutions” die alleen aan specifieke klanten kunnen worden aangeboden en waarbij hoge integriteit/geheimhouding van het grootste belang zijn.
  Het team van GearPoint Special Products bestaat uit ex-operators vanuit speciale eenheden van Politie en Defensie.


  GEARPOINT STORE EN ADVIES

  Wil je producten komen bekijken/passen of heb je advies nodig over wat het beste bij jouw wensen aansluit? Kom dan zeker eens langs en laat je geheel vrijblijvend door één van onze mensen adviseren en/of informeren. Onze openingstijden vindt je hier

  Heb je vragen over onze producten, aarzel dan niet en neem contact met ons op, of kom naar onze GearPoint winkel te Amersfoort waar je terecht kunt voor het bekijken/passen van producten. Uiteraard kunnen wij je ook voorzien van een vakkundig en eerlijk advies. Het afhalen van jouw online bestelling is natuurlijk ook mogelijk.

   

  Volg ons

  Check out our Instagram

  GO NOW