Helikon-Tex - Gear Point

Helikon-Tex

Helikon-Tex

Helikon-Tex officieel dealer Gear Point

Het Poolse merk Helikon-Tex koop je bij jouw officieel Helikon-Tex Dealer, Gear Point. Helikon-Tex werd in 1983 in Polen opgericht als een militaire surplus-retailer en behield zijn koers, groeide als bedrijf en deed meer dan een decennium ervaring op.

Eind jaren 90, toen de groeiende discrepantie tussen de huidige militaire uitrusting en de nieuwe uitdagingen die een moderne soldaat te wachten staan ​​duidelijk werd, besloot Grzegorz Mieszczak, de eigenaar van het bedrijf, om up-to-date militaire en paramilitaire lijnen te ontwikkelen. Kleding en uitrusting waren daarvan het resultaat.

1999 was een mijlpaal in de oprichting van Helikon-Tex als producent en als merk zelf. Door een eigen Research & Development-afdeling op te bouwen, gebaseerd op echte professionals in hun vakgebied, zijn ze begonnen met het ontwerpen van moderne en gespecialiseerde oplossingen voor gevorderde beoefenaars en hobbyisten in het leger, schietsporten en buitenactiviteiten.

Stap voor stap is Helikon-Tex uitgegroeid tot een wereldwijd toonaangevende producent van tactische en outdoor uitrusting.

Gear Point heeft in de webshop een breed assortiment Helikon-Tex producten beschikbaar. Producten die momenteel niet beschikbaar zijn, kunnen wij u veelal binnen 2 weken leveren. 


Helikon-Tex producten van een hoge kwaliteit

Helikon-Tex is een bekend merk in de uitrusting wereld en de tactische uitrustingen zijn dan ook geschikt voor politie, justitie, defensie, professionele hulpdiensten, maar ook voor outdoor liefhebbers en airsoft. De producten van Helikon-Tex zijn ontwikkeld om comfortabel, doelgericht en toch ook modieus te dragen.

Kwaliteit staat voorop bij Gearpoint.nl zo ook voor Helikon-Tex producten. Het is namelijk belangrijk dat de producten goed werken en van hoge kwaliteit zijn. De hoge kwaliteit en strakke afwerking van de Helikon-Tex artikelen zorgt ervoor dat de producten niet zomaar stuk gaan. Gearpoint.nl levert producten met een kwaliteit van 100%.


Ruim assortiment Helikon-Tex

Bij Gearpoint.nl koop jij gemakkelijk je gehele uitrusting bij elkaar. Wij hebben namelijk een ruim aanbod van Helikon-Tex producten. Dit komt omdat wij een officeel dealer zijn van dit mooie merk. Wij hebben deze producten onderverdeeld in onder andere Helikon-Tex broeken, Helikon-Tex jassen, Helikon-Tex covert overhemden. Benieuwd naar de volledige collectie van Helikon-Tex bekijk onze merkenpagina Helikon-Tex eens.

Wil je een complete uitrusting kopen van Helikon-Tex producten? Je vindt de producten onder andere terug in de uitrustingen voor militairen, politie en tactical gear

 

Helikon-Tex ook voor Outdoor, Bushcraft en Survival

Helikon-Tex outdoor is gebaseerd op een echte passie voor avontuur en een geweldige tijd buiten doorbrengen. Meer dan 35 jaar ervaring geeft ons een solide achtergrond om voorop te lopen en geavanceerde ontwerpen te leveren die aan uw verwachtingen voldoen.

Als je houdt van schietsport, bushcraft, trekking, urban survival of gewoon op zoek bent naar hoogwaardige functionele uitrusting en kleding, dan zijn we hier om je onze lijnen Urban, Range, Patrol, Outback en Bushcraft te presenteren.


Helikon-Tex kopen bij Gear Point

Je bestelt Helikon-Tex kleding en tactische uitrustingen gemakkelijk bij Gearpoint.nl. Het brede aanbod aan tactische uitrustingen geeft je voldoende keuze om jouw perfecte uitrusting compleet te maken. Mocht je nog vragen hebben over de merken, het aanbod of heb je advies nodig over hoe jij de perfecte tactische uitrusting kunt samenstellen?

Neem dan contact op met ons. Gearpoint.nl is te bereiken via +31 33 7200 99 of stuur een mail naar [email protected]. Wanneer je de producten wilt bekijken of iets wilt passen kun je ook langskomen in onze fysieke winkel.

Onze winkel is ligt aan de Siliciumweg 26 in Amersfoort, hier kun je langskomen op reguliere openingstijden. Het is ook mogelijk om je bestelling hier af te halen.

 

 

  • Geen producten gevonden
FREE SHIPPING ABOVE € 100,00 (NL)
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »