GEAR POINT ADRES & CONTACTGEGEVENS - Gear Point

ADRES & CONTACTGEGEVENS

CONTACT OPNEMEN
GEAR POINT is niet bang voor lastige vragen. Onze klantenservice staat klaar om je snel en adequaat te ondersteunen tijdens openingstijden. Onze medewerkers hebben bovendien uitgebreide praktijkervaring met alle producten die we verkopen. Je kunt ons bereiken via e-mail, telefoon en post. Daarnaast kun je natuurlijk langskomen in onze winkel in Amersfoort.

 

KLACHTEN EN GESCHILLEN
Bij GEAR POINT draait alles om tevreden klanten. Mocht je toch een slechte ervaring hebben met onze service, dan horen wij dit graag. Je kunt uw klacht richten aan de klantenservice. Je krijgt altijd binnen 2 werkdagen een bevestiging van je klacht en de wijze waarop wij je klacht zullen behandelen en trachten op te lossen. 

Indien je klacht niet naar tevredenheid is opgelost kun je de Stichting Webshop Keurmerk verzoeken te bemiddelen bij het oplossen van het geschil. Indien de bemiddeling van Stichting Webshop Keurmerk niet leidt tot het gewenste resultaat kan het geschil worden voorgelegd aan de onafhankelijke geschillencommissie van de Stichting Webshop Keurmerk, welke wordt beheerd door Teurlings & Ellens Advocaten te Amsterdam. Nadere informatie over de geschillencommissie van de Stichting Webshop Keurmerk kun je nalezen op de website van het keurmerk.

De Europese Commissie biedt een platform voor online geschillenbeslechting aan voor consumenten, die u kunt vinden op http://ec.europa.eu/consumers/odr/. Wij nemen niet deel aan een geschillenbeslechtingsprocedure.

 

CONTACT- & ADRESGEGEVENS

G.F.P. Gear for Professionals B.V.
 
Gear Point      Gear Point Concept Store
Siliciumweg 26-28 Siliciumweg 26
3812 SX Amersfoort 3812 SX Amersfoort
Nederland Nederland
   
Contact Contact
T: +31 (0)33 7200 999 T: +31 (0)33 7200 999
E: [email protected] E: [email protected]
W: www.gearpoint.nl W: www.gearpoint.nl
   
Additonele info Additonele info 
Kantoor, Magazijn en Retouradres Retail Store
   
Bank gegevens GFP Distribution
IBAN: NL18 INGB 0652 4292 62 E: [email protected]
BIC: INGBNL2A W: www.gfpdistribution.com
   
Bedrijfsgegevens  
Handelsnaam: Gear Point | GFP B.V.  
KvK-nummer: 32154535  
BTW: NL820900448B01  


VRAGEN OF OPMERKINGEN?

Heeft u vragen of opmerkingen? Stuur dan een e-mail naar [email protected]. Op e-mail reageren wij op werkdagen in de meeste gevallen binnen 8 werkuren. Echter kan het zijn dat er i.v.m. drukte in de winkel, weekenden of buiten kantoortijden langer overheen gaat. 

 

 

  • Geen producten gevonden
FREE SHIPPING ABOVE € 100,00 (NL)
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »