Duffels & Trolley's - Gear Point

Duffels, Trolley's en andere grote Reistassen

Duffels, Trolley's en andere grote Reistassen

Gear Point, voor Duffels, Trolley's en andere grote reistassen van merken als 5.11 Tactical, Tasmanian Tiger, Tatonka en Eagle Creek.

Wij hebben een groot assortiment duffels, trolley's en andere groot volume reistassen in allerlei soorten en maten tot wel 200 liter.
Naast een uitgebreid assortiment duffels, trolley's en reistassen hebben we ook een breed assortiment aan accessoires voor in deze tassen. Denk hierbij bijv. aan verdelers, compressie zakken en aparte sleeves om uw kleding / uitrusting gesorteerd op te kunnen bergen.

Kom dan zeker eens langs in onze Gear Point Concept Store in Amersfoort om de verschillende duffels, trolley's, reistassen en accessoires te bekijken en proberen. Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze.

Wilt u liever online bestellen, geen probleem, het hele assortiment vind u ook terug in onze webshop. Heeft u vragen, aarzel dan niet en neem gerust contact met ons op.

 

  • Geen producten gevonden
FREE SHIPPING ABOVE € 100,00 (NL)
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »