NAR BurnTec Mask 12"x16" (30x40cm) - Gear Point

NAR BurnTec Mask 12"x16" (30x40cm)

€42,50
€38,99 Excl BTW

NAR BurnTec® is FDA-gekeurd en CE-gemarkeerd en wordt momenteel in Europese landen gebruikt. Dit hydrogelverband verschilt van andere brandwondverband door zijn stabiele hydrogelstructuur....Uitgebreide product informatie

  • Merk:NAR
  • Art#:SM-30-0113
Maattabel
  • Op voorraad
  • 1 WERKDAG BINNEN NL (INDIEN VOOR 15:00U BESTELD)

NAR BurnTec® is FDA-gekeurd en CE-gemarkeerd en wordt momenteel in Europese landen gebruikt. Dit hydrogelverband verschilt van andere brandwondverband door zijn stabiele hydrogelstructuur. Het verband is versterkt met een niet-geweven materiaal van medische kwaliteit waardoor het gemakkelijk te hanteren is. Deze stabiele structuur elimineert het risico van morsen of beschadiging van de koeling-hydrogel. Met andere woorden, de hydrogel blijft boven het verbrandingsgebied en voorkomt dat de gel van het lichaamsoppervlak morst.

De samenstelling van het BurnTec®-verband bevat een waterige samenstelling van natuurlijke en synthetische polymeren verknoopt door een elektronenstraal.

De BurnTec® koelt het verbrande gebied en zorgt voor een rustgevend en koelend effect gedurende maximaal 24 uur. Het steriele antikleefverband is absorberend, houdt wondafscheiding vast en bacteriën in de gel. Het verband is doordringbaar voor waterdamp en zuurstof, maar ondoordringbaar voor bacteriën die de wond helpen beschermen tegen externe besmetting terwijl deze kan ademen.

Het materiaal is biocompatibel en veroorzaakt geen allergische reacties. BurnTec® is een modern hydrogelverband dat wordt gebruikt voor verschillende huidletsels, variërend van brandwonden in de eerste, tweede en derde graad (thermisch, chemisch en elektrisch). Dit verband kan ook worden gebruikt om verlichting te bieden bij andere huidletsels zoals zonnebrand, schaafwonden, kneuzingen, zwelling of insectenbeten. Onmiddellijke toepassing van het verband vermindert het risico op hypertrofische littekens. De antikleef-eigenschappen zorgen voor een pijnloze vervanging van het verband en het vernietigt geen granulatie of nieuw epitheel.

Let op: NAR BurnTec is een eerst hulp product, en geen vervanging voor een medische behandeling. Ga bij grote of ernstige brandwonden altijd naar een eerstehulppost of huisarts.

 

Geen reviews gevonden
Uw review toevoegen
Uw review toevoegen
  • Geen producten gevonden
FREE SHIPPING ABOVE € 100,00 (NL)
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »