Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
    Dennis Hazewinkel (Gebruikerservaring / Review) - Maandag 19 Mei 2018

    Review - Fenix PD35 TAC Zaklamp

    Aan de afwerking van de flashlight zie je direct dat er goed is nagedacht over het ontwerp van de zaklamp. Dit is namelijk merkbaar aan de vorm en stijl van de zaklamp evenals aan de afscherming van de aan/uit knop. Deze afscherming zorgt ervoor dat de flashlight niet per ongeluk aangaat in je broekzak of houder aan je riem zonder dat je dit in de gaten hebt.

     

    De flashlight is gemaakt van degelijke en sterk materialen. Daarnaast is de flashlight stootvast en waterdicht tot twee meter (IP-68). De PD35 kan werken op  twee CR123 batterijen/accu’s of één 18650 accu. Het voordeel van gebruik van een 18650 accu is dat deze er zijn met hoge capaciteit tot wel 3500mAh, waardoor de lamp nog langer achter elkaar kan worden gebruikt.

     

    De flashlight kan door middel van de grijze knop ingesteld worden in verschillende niveaus van felheid/lumen, en wanneer je deze knop even ingedrukt houd wordt de strobe-mode geactiveerd.

    De strobe-mode veranderd in knipper snelheid zodat het menselijk oog moeite heeft met het aanpassen op het inkomende licht.

     

    Momenteel gebruik ik mijn PD35 in combinatie met de Fenix AER-02 Remote Switch (Pressure Switch) en de Fenix ALG-01 Taclight Gun-Mount, dit werkt perfect en maakt het set helemaal compleet. Montage en gebruik van deze accessoires is heel eenvoudig en ook hier staat de afwerking weer hoog in het vaandel. Al met al ben ik zeer tevreden en is de PD35 zijn geld meer dan waard.

     

    Specificaties:

    - Fenix PD35 2014

    - LED: Cree XM-L2 (U2) met een levensduur van 50.000 uur

    - Tactische schakelaar aan de achterkant van de lamp

    - Geharde, ultra heldere glazen lens met coating tegen reflectie en een metalen reflector. Deze reflector is voorzien van een speciale coating met verbeterde lichtopbrengst.

    - 5 lichtstanden en stroboscoop:

        - Eco (14 ANSI lumen, 150 u

        - Low (50 ANSI lumen, 38 u)

        - Mid (180 ANSI lumen, 10 u)

        - High (460 ANSI lumen, 3 u 15 min.)

        - Turbo (960 ANSI lumen, 1 u 10 min.)

    - Let op: de lamp schakelt na ongeveer 5 min. automatisch terug naar een lagere stand om oververhitting te voorkomen.

    - Bereik van de bundel: 208 meter volgens de ANSI norm

    - Werkt op 2x CR123A batterijen of 1x 18650 accu

     

    AER-02 Remote Switch (Pressure Switch)

    De Fenix AER-02 is een uitgebreide afstandsschakelaar die die je in staat stelt je lamp op afstand te bedienen. Hij werkt op de meeste modellen met een enkele achterschakelaar zoals o.a. de PD32, PD35, PD35TAC. De AER-02 is los verkrijgbaar.

     

    Fenix ALG-01 Taclight Gun-Mount

    De Fenix ALG-01 mount is gemaakt om een Fenix lamp op picatinny (22mm RIS) of weaver rail te monteren. Dankzij de meegeleverde kunststof spacer is de houder geschikt om lampen van verschillende diameters te monteren. De ALG-01 is los verkrijgbaar.

     

    The latest ins and outs and more

    Recente artikelen

    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »