Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
  GearPoint - Marketing - Vrijdag 22 April 2024

  LINDNERHOF TAKTIK LT561 & LT562 CURV® BELTS

  Het Lindnerhof Taktik assortiment zal meer en meer worden uitgebreid, zowel in onze winkel als webshop, maar we zijn als eerste gestart met de nieuwe MX042 Plate Carriers en de LT561 en LT562 CURV Belts. Aangezien de LT561 en LT562 een nieuwe standaard zijn hierbij wat extra informatie over deze unieke producten. 

  De Lindnerhof Taktik Curv®-riem is het resultaat van Lindnerhof's voortdurende onderzoek naar nieuwe materialen en stoffen. De riem is in principe gemaakt van polypropyleen, dat vervolgens is gecoat met 500 denier CORDURA®-stof.

  Het Curv®-materiaal komt oorspronkelijk uit de auto-industrie en heeft eigenschappen die volledig voldoen aan de hoge tactische eisen. Denk hierbij aan ultralicht gewicht, slagvastheid zonder beperking, hoge flexibiliteit en hoge weerstand tegen breuk, zelfs bij lage temperaturen.

  Door de stijve materiaaleigenschappen van de Curv® hebben de LT561 & LT562 geen verdere versteviging nodig. Bovendien is de Curv® lasergesneden, zodat u uw pouches en uitrusting rechtstreeks in de MOLLE-sleuven kunt bevestigen. De band is anatomisch gevormd voor meer comfort en een verbeterde pasvorm.

  Aan de binnenkant van de LT561 & LT562 bevindt zich velcro (hooks) waarmee u de riem door middel van klittenband aan uw Lindnerhof LT465 binnenriem (of eventueel uw eigen velcro binnenriem) kunt bevestigen.

  De LT561 wordt gesloten met een slanke standaard kunststof gesp, die naast de beschikbare maten ook een fijn verstelbereik voor individuele maten biedt. De LT562 wordt gesloten met de bekende Cobra buckle. 

   

  Wilt u alle Lindnerhof Taktik producten bekijken, klik dan HIER.

  The latest ins and outs and more

  Recente artikelen