Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
  Gear Point - Marketing - Woensdag 20 Februari 2023

  OFFGRID Dealer & Distributeur Faraday Tassen & Pouches

   

  OFFGRID FARADAY GEAR KOOP JE BIJ GEARPOINT, OFFICIEEL DISTRIBUTEUR BENELUX

  Vanaf heden is GearPoint officieel distributeur van het schitterende merk Offgrid. Offgrid maakt Faraday pouches, wallets en tassen om al uw apparatuur te beschermen.

   

  AL UW APPARATUUR 100% BESCHERMD

  Alle apparatuur welke in een Offgrid faraday pouch of tas wordt geplaatst wordt per direct onzichtbaar voor de buitenwereld. Niet alleen wifi en bluetooth signalen worden geblocked, maar ook 3G, 4G en 5G signalen worden volledig afgeschermd. 

   

  BESCHERM UW PASPOORT, ID, BANKPASSEN EN AUTOSLEUTEL(S) TEGEN ONGEWENST UITLEZEN

  Daarnaast beschermen de Offgrid faraday tassen en pouches ook tegen het ongewenst uitlezen van o.a. paspoort, bankpassen, creditcard en alle andere passen waarin chips zijn verwerkt. Maar bijv. ook autosleutels zijn 100% veilig tegen uitlezen wanneer ze in een Offgrid faraday pouch worden opgeborgen. Dit voorkomt het uitlezen van uw auto sleutel en het ongewenst kopieren ervan. 

   

  ALLE SIGNALEN DIE UITGEZONDEN WORDEN WORDEN GEBLOCKT

  De Offgrid farady pouches en tassen blokkeren alle uitgaande signalen die uw smartphone, tablet, laptop of ander device uitzenden. Uiteraard blokkeren ze ook alle signalen naar uw apparatuur wanneer deze zich in de Offgrid tas of pouch bevindt. Op deze manier gaat al uw apparatuur dan ook direct offrgrid. 

   

  De signalen die 100% geblockt worden zijn;

  • RFID
  • FM Radio
  • GPS
  • 3G, 4G, 5G en LTE
  • Bluetooth
  • Wifi

   

  OFFGRID USB DATA BLOCKERS

  Offgrid heeft ook USB-A en USB-C data blockers in het assortiment om jouw apparatuur veilig aan te kunnen sluiten wanneer je op openbare plaatsen jouw device op wilt laden. Denk hierbij bijv aan het laden op vliegvelden, stations en in restaurants en hotels.

   

  Aangezien je niet weet wat er achter het USB laadpunt allemaal gebeurt wil je er in ieder geval wel 100% zeker van zijn dat jouw device niet ongewenst wordt uitgelezen. Om die zekerheid te hebben maak je gebruik van een USB data blockers.

   

  Dit kleine USB device plaat je tussen jouw laadkabel en het openbare USB laadpunt. Dankzij dit device wordt vanuit het laadpunt nu alleen de stroom doorgegeven richting jouw device en is alle datacommunicatie naar en vanaf jouw device 100% afgesloten. Zo is jouw apparatuur volledig beschermd tegen eventuele datadiefstal of hacks via USB. Afhankelijk van jouw type aansluiting kun je kiezen voor USB-A of USB-C data blockers. De Data blockers zitten altijd per 2 stuks verpakt. 

   

  OFFGRID KOPEN BIJ GEARPOINT

  GearPoint is officieel Offgrid dealer en distributeur voor de Benelux en heeft het grootste deel van het Offgrid assortiment direct uit voorraad leverbaar. Wilt u de Offgrid aanschaffen of bekijken dan vindt u deze in onze webshop, of kom gerust naar de GearPoint store in Amersfoort om ze uit te proberen/testen en bekijken.

   

  Onze winkel is ligt aan de Siliciumweg 26 in Amersfoort, hier kun je langskomen op reguliere openingstijden. Het is ook mogelijk om je bestelling hier af te halen. Hier kun je alles bekijken, en indien niet op voorraad bestellen we het voor je. 


  Mocht je nog vragen hebben over de merken, het aanbod of heb je advies nodig over hoe jij de perfecte (tactische) uitrusting kunt samenstellen? Neem dan contact op met ons. Gear Point is te bereiken via +31 33 7200 99 of stuur een mail naar
  [email protected]

   

  Bent u als bedrijf of organisatie opzoek naar Offgrid of wilt u Offgrid dealer worden? Neem dan zeker even contact met ons op. 

   

  BEKIJK HIER ALLE PRODUCTEN VAN OFFGRID.

  The latest ins and outs and more

  Recente artikelen