Arcade - Gear Point

Arcade

Arcade

ARCADE RIEMEN KOOP JE BIJ GEAR POINT

Gear Point is officieel ARCADE dealer. Arcade is gebaseerd op de overtuiging dat riemen kunnen worden ontworpen om beter te functioneren, langer mee te gaan en comfortabeler te zijn. Vanaf de basis ontwikkeld met materialen die overal en altijd kunnen worden gebruikt, biedt elke Arcade-riem een ​​pasvorm op maat, stevig houvast en de juiste hoeveelheid flexibiliteit om mee te nemen. 

Functionele vezels
Fantastische producten beginnen met geweldige materialen. We beginnen met de lichtste, meest duurzame vezels die beschikbaar zijn. Bedoeld voor misbruik en gekozen voor uitvoering, je kunt dit fi lm niet dragen ... we hebben het geprobeerd. 

Dreamweaver
Door een combinatie van industriële garens met natuurlijk rubber samen te voegen ontstaat een band die zowel in comfort als in pasvorm uitblinkt. Elk product dat we maken, garandeert je broek precies waar je hem wilt hebben. 

Magic Webbing
Waterafstotend. Heavy Duty. Sneldrogend. Elastische. Ultra lichtgewicht. Door deze functies in de juiste hoeveelheid bij elkaar te mengen, ontstaat vers gebakken Arcade magic webbing. 

Vrijwel onverwoestbaar
De Arcade Capture Buckle is ontworpen om de rest van je uitrusting bij te houden terwijl je uit de buurt blijft. Met gesmeed thermoplast met de sterkte van metaal en de lichtheid van balsahout, zijn onze gespen gebouwd om een ​​lang, avontuurlijk leven te leiden. 

We gaan naar plaatsen en doen dingen. We maken riemen die aansluiten bij jouw avontuur. Duurzamer, comfortabeler, uniek!

  • Geen producten gevonden
FREE SHIPPING ABOVE € 100,00 (NL)
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »