Dragon Skin - Gear Point

Dragon Skin

Dragon Skin

DRAGON SKIN BIJ GEAR POINT

Met gepaste trots kunnen wij melden dat Gear Point sinds 1 september 2020 exclusief distributeur NL is van Dragon Skin / Hi-Tec Intervention.

Dit hoogwaardige Canadese merk maakt al jaren koppels (Duty Belts) welke uniek in de wereld zijn door hun perfect ergonomische fit. De fit zit hem niet zo zeer in de vorm maar juist in het materiaal en de constructie van het materiaal.

Zowel de inner als outer belt is elastisch/stretch, echter is niet het materiaal zelf stretch, maar juist de manier hoe het materiaal geweven is zorgt dat de belt een stretch heeft. Hierdoor gaat het materiaal extreem lang mee, gaat het niet lubberen en blijft de oorspronkelijke vorm behouden. Zelfs bij 250.000 stretch bewegingen blijft het materiaal zijn vorm behouden en zal niet scheuren of breken.

Dankzij de stretch beweegt het koppel maximaal mee met de contouren en houding(en) van de gebruiker. Met dit koppel zijn onderrugklachten, heupklachten en andere drukpunt gerelateerde klachten verleden tijd. De koppels worden als outer en inner belt set geleverd.

Heeft u interesse in dit product als organisatie, eindgebruiker of om dealer van Dragon Skin te worden? Neem dan gerust contact met ons op.

 

 

  • Geen producten gevonden
FREE SHIPPING ABOVE € 100,00 (NL)
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »