Invader Gear - Gear Point

Invader Gear

Invader Gear

INVADER GEAR KOOP JE BIJGEAR POINT

Gear Point is officieel Invader Gear Dealer en heeft dan ook een zeer ruim assortiment Invader Gear kleding in de Gear Point Store beschikbaar. Naast de kleding hebben wij ook een fors assortiment Invader Gear plate carriers, pouches tassen, slings, etc. Producten die wij niet op voorraad hebben kunnen wij u veelal binnen 5 tot 7 werkdagen leveren.

Invader Gear is een zeer bekend merk in de airsoft wereld en heeft dan ook een breed assortiment producten voor beginnende en gevorderde airsofters. Naast de airsofters zien we dat er ook steeds meer interesse komt vanuit de beveiligers en politie.

De Invader Gear pouches, plate carriers en accessoires zijn naast de Invader Gear kleding erg geliefde producten welke ook nog eens in vele kleuren en camouflages beschikbaar zijn. Bent u op zoek naar een betrouwbare Invader Gear dealer die graag voor u klaar staat, neem dan zeker eens een kijkje in onze webshop of kom naar de Gear Point Amersfoort.

Bent u als bedrijf opzoek naar Invader Gear producten? U kunt uiteraard ook als B2B klant bij ons terecht!

  • Geen producten gevonden
FREE SHIPPING ABOVE € 100,00 (NL)
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »