Fenix - Gear Point

Fenix

Fenix

FENIX OFFICIAL DEALER - GEAR POINT

Gear Point is officieel Fenix Dealer en heeft dan ook een mooi assortiment Fenix producten bij online en in de fysieke winkel (in Amersfoort) beschikbaar. Fenix heeft een groot assortiment Zaklampen, Accu's, Laders en Accessoires. Fenix producten die wij niet op voorraad hebben kunnen wij u veelal binnen 3 tot 5 werkdagen leveren.

Fenix produceert lampen die in lichtopbrengst variëren van 8 lumen voor noodlampjes die nauwelijks ruimte innemen tot oplaadbare zoeklichten die 6000 lumen produceren.

De led's die gebruikt worden bieden per stuk maximaal 3200 lumen maar een grotere lichtopbrengst betekent niet altijd een groter bereik van de bundel. Soms wordt de bundel breder zodat je meer overzicht hebt. In het algemeen geeft een ondiepe reflector en/of een grote led een brede bundel terwijl een diepe reflector en/of een kleine led een smalle bundel produceert voor veraf. Kijk dus goed bij de specificaties welke lamp het beste bij jouw gebruik past.

De oplaadbare modellen worden geleverd inclusief accu; let er op dat je de eventuele transportdopjes van de accu verwijdert voor het eerste gebruik.

Bent u als bedrijf opzoek naar Fenix producten? U kunt uiteraard ook als B2B klant bij ons terecht!

  • Geen producten gevonden
GRATIS VERZENDING VANAF € 100,00
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »