Mechanix Wear Tactische en Militaire Handschoenen - Gear Point

Mechanix Wear Tactische en Militaire Handschoenen

Mechanix Wear Tactische en Militaire Handschoenen

Mechanix Wear Premium Dealer en Distributeur

Gear Point is officieel Mechanix Wear dealer en distributeur (NL) en heeft dan ook een mooi assortiment Mechanix Wear producten in de online en in de fysieke winkel (in Amersfoort) beschikbaar.

Mechanix Wear is ‘s werelds meest bekende handschoenen merken en wordt ook over de gehele wereld gebruikt door tactische professionals, politie, beveiligers, reddingswerkers, airsofters, motorcrossers en monteurs in tal van industrieën. 


Mechanix producten van een hoge kwaliteit

Alle Mechanix Wear handschoenen zijn van hoge kwaliteit en perfect afgewerkt. Deze handschoenen staan bekend om hun veelzijdigheid en anatomische design, speciaal ontworpen voor intensief gebruik en functionaliteit. Hierdoor zijn de handschoenen breed inzetbaar en door de fijne pasvorm wordt de gebruiker niet belemmerd in zijn handelingen en bewegingen.

De meeste van deze handschoenen zijn uitgerust met een ademende voering, waardoor de handen koel blijven tijdens gebruik. Deze hoge standaard van kwaliteit voor deze handschoenen sluit goed aan bij de waarden en het assortiment van Gearpoint.

De Mechanix Original en Mechanix M-Pact modellen zijn wereldbekend en zijn dan ook de echte hardlopers als we kijken naar het Mechanix Wear assortiment. De Mechanix FastFit serie blijft ook erg geliefd. 


Ruim assortiment Mechanix Wear

Bij Gearpoint.nl koop jij gemakkelijk je gehele uitrusting bij elkaar. Wij hebben namelijk een ruim aanbod van Mechanix Wear handschoenen. Dit komt omdat wij een premium dealer zijn van Mechanix. Benieuwd naar de volledige collectie van onze Mechanix Wear?

Bekijk onze merkenpagina Mechanix Wear eens. Wil je een complete uitrusting kopen van Mechanix Wear producten? Je vindt de producten onder andere terug in de uitrustingen voor militairen, politie en tactical gear


Mechanix Wear kopen bij Gearpoint

Je bestelt tactische uitrustingen gemakkelijk bij Gearpoint.nl. Het brede aanbod aan tactische uitrustingen geeft je voldoende keuze om jouw perfecte uitrusting compleet te maken. Mocht je nog vragen hebben over de merken, het aanbod of heb je advies nodig over hoe jij de perfecte tactische uitrusting kunt samenstellen? Neem dan contact op met ons. Gearpoint.nl is te bereiken via +31 33 7200 99 of stuur een mail naar [email protected].

Wanneer je de producten wilt bekijken of iets wilt passen kun je ook langskomen in onze fysieke winkel. Onze winkel is ligt aan de Siliciumweg 26 in Amersfoort, hier kun je langskomen op reguliere openingstijden. Het is ook mogelijk om je bestelling hier af te halen. 

Bent u als bedrijf opzoek naar Mechanix Wear producten? U kunt uiteraard ook als B2B klant bij ons terecht!


Bent u op zoek naar een betrouwbare en officiële Mechanix Wear dealer die graag voor u klaar staat, neem dan zeker eens een kijkje in onze webshop of kom naar Gear Point aan de Siliciumweg 26 te Amersfoort.

 

 

  • Geen producten gevonden
FREE SHIPPING ABOVE € 100,00 (NL)
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »