MoG 2ndSKIN Steek-/Snijwerende handschoenen - Gear Point

NIEUW - MoG 2ndSKIN Steek-/Snijwerende handschoenen

  • Geplaatst op
  • Door Gear Point - Sales
  • 0
NIEUW - MoG 2ndSKIN Steek-/Snijwerende handschoenen

Het is even wachten geweest maar ze zijn er, de nieuwe MoG 2ndSkin steek-/snijwerende tactische handschoenen.

 
De uiterst comfortabele handschoenen hebben een zeer nauwsluitende pasvorm en daarmee maximaal gevoel/tactiliteit. Of het nu gaat om wapenhandeling, fouilleren of ander handelen, de 2ndSkin is de ultieme handschoen met maximale bescherming.
 
2ndSkin is de meest veelzijdige handschoen van MoG, inzetbaar voor politie, veiligheid, douane, security, defensie en meer... Deze tactische handschoen voelt aan als een tweede huid door haar slanke pasvorm.
 
Maar wat is er interessant aan deze 2ndSkin?
  • Het gebruik van dun geitenleer en de specifieke constructie van de vingers biedt een maximale beweeglijkheid. Het leer is vloeistofafstotend zodat bloed, zweet, urine, etc. niet in de handschoen kunnen infiltreren.
  • Versterking van de zone tussen de index en de duim maakt de handschoen duurzamer bij het hanteren van (bijv. herladen van) wapens.
  • Het specifieke ontwerp van de wijsvinger maakt een perfecte controle van het wapen mogelijk en zorgt voor een zeer hoge precisie bij het fouilleren.
  • Bovendien heeft deze handschoen een snijbeschermingsniveau 4 in de handpalm, en de hittebestendige en brandvertragende voering voorkomt brandwonden in het geval dat de lus van het wapen wordt vastgehouden.
  • Een neopreen knokkelbescherming en een kort manchet met uitsparing voor horloges verhogen het draagcomfort.
 
Deze eigenschappen maken de 2ndSkin een perfecte oplossing voor het manipuleren van wapens, voor fouilles of voor het eenvoudig bedienen van communicatieapparatuur. De handschoenen zijn EN388:2016 en EN420:2011 gecertificeerd en verkrijgbaar in maat 6 t/m 13.
 
Bestel nu jouw MoG 2ndSkin handschoenen en geniet van de introductieactie. Want bestel je nu een paar MoG 2ndSkin handschoenen dan krijg je er een GRATIS paar MoG Prom Gloves bij. Ideale lichtgewicht outdoor handschoenen t.w.v. 13,95.
 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
  • Geen producten gevonden
FREE SHIPPING ABOVE € 100,00 (NL)
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »