Engarde - Gear Point

Engarde

Engarde

KOOP UW ENGARDE KOGELVRIJE VEST(EN) BIJ GEAR POINT, WIJ ZIJN OFFICIEEL ENGARDE DEALER.

Engarde maakt producten voor wetshandhaving, particuliere beveiliging, militair personeel, non-profitorganisaties zoals Artsen Zonder Grenzen, journalisten en personen uit verschillende industrieën die in gevaarlijke gebieden werken. Degenen die Engarde producten kiezen, vertrouwen Engarde met meer dan hun zaken; ze vertrouwen Engarde met hun leven.

Edgar Stek en Iwan Luiten hebben het bedrijf in 2003 mede opgericht en blijven de dagelijkse activiteiten beheren. Het Engarde kogelvrije vest begint met de beste materialen die beschikbaar zijn over de hele wereld. Vervolgens combineren zij die best-in-class kogelwerende materialen met superieure engineering en ergonomie om hun vesten het meest comfortabel te maken voor langdurige situaties, zelfs in de heetste klimaten!

EnGarde® is gevestigd in Nederland, een klein land dat een grote rol speelt in de kogelvrije vestenindustrie. Het is geen toeval dat de beste en meest innovatieve ballistische materialen ter wereld, zoals DSM Dyneema® en Teijin Aramid, hier worden geproduceerd. De Engarde kernmissie is het maken van ballistische vesten met een ongeëvenaarde remkracht om levens te redden. Dit is wat Engarde klanten en hun gezinnen verdienen en op Engarde rekenen om te voorzien. Daarnaast neemt Engarde een persoonlijke benadering van klantenservice met snelle, eenvoudige en open communicatielijnen.

  • Geen producten gevonden
FREE SHIPPING ABOVE € 100,00 (NL)
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »