X-Marker - Gear Point

X-Marker

X-Marker

X-MARKER DEALER - GEAR POINT

Kent u dat gevoel, dat gevoel van onveiligheid?

Het gevoel dat u zich niet veilig voelt op straat, dat gevoel heeft helaas iedereen wel tegenwoordig. Mensen zijn bij voorkeur op zoek naar een product ter zelfverdediging, een voorwerp om mee op zak te nemen om zich te kunnen verdedigen. Niet wetende dat je jezelf niet overal mee mag verdedigen. Bijvoorbeeld als je pepperspray wilt kopen, of traangas, dan is dit VERBODEN

Ben je dus op zoek naar een LEGAAL zelfverdedigingsproduct, koop dan bijvoorbeeld de X-Marker©. De X-marker© is een zelfverdedigingsspray die in tegenstelling tot traangas en pepperspray niet verboden is binnen de Nederlandse wetgeving. Hierbij is het belangrijk dat iedereen het kan gebruiken, dat het volkomen legaal is en dat er niemand wordt beschadigd.

Als u de X-Marker© gebruikt komt er een blauwe kleurstof uit. De blauwe kleurstof zal vrijwel direct na aanraking met het lichaam, zich omvormen tot een schuimlaag (zie foto). De blauwe kleurstof trekt in de poriën waardoor het gezicht van de belager blauw zal kleuren en dit tot 3 dagen zal blijven. Hierdoor wordt het vinden van de belager een stuk makkelijker en is de kans op veilig weg komen een stuk groter.

  • Geen producten gevonden
FREE SHIPPING ABOVE € 100,00 (NL)
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »