GEAR POINT RETOUREN & GARANTIE - Gear Point

RETOUREN & GARANTIE

RUILEN OF RETOURNEREN | 14 DAGEN BEDENKTIJD
Bij GEAR POINT kunt u een artikel ruilen of retourneren binnen 14 dagen na aankoop. Bij ruilen of retourneren dient altijd het volledig ingevulde retourformulier en de aankoopbon/factuur getoond/meegestuurd te worden. Het is van belang dat het product compleet is en in de oorspronkelijke verpakking zit (indien redelijkerwijs mogelijk). Voor door u geretourneerde producten die beschadigd of niet compleet zijn worden kosten in rekening gebracht.

De volgende artikelen kunnen uitsluitend geruild en/of geretourneerd worden in originele en ongeopende verpakking en voorzien van alle originele labels.

  • Artikelen die om hygiënische redenen niet geruild kunnen worden, zoals eerste hulpmaterialen en verzorgingsproducten.
  • Artikelen die om veiligheidsredenen niet geruild kunnen worden, zoals persoonlijke beschermingsmaterialen (PBM’s) en klimuitrusting.

 

De volgende artikelen kunnen in geen geval geruild en/of geretourneerd worden:

  • Ingewisselde of ingevulde waarde cheques of tegoedbonnen.RUILEN IN DE WINKEL IN AMERSFOORT (Binnen 14 dagen)

Voor ruilen of retourneren bent u vanzelfsprekend van harte welkom in onze winkel in Amersfoort. Kijk hier voor de openingstijden of maak een afspraak via de klantenservice. Retourneren of ruilen is mogelijk tot 14 dagen na aankoop.

Vergeet de originele verpakking en de aankoop bon / factuur niet! 


TERUGSTUREN NAAR ONS MAGAZIJN | RETOURPROCEDURE
Bij uw bestelling treft u een retourformulier*, u kunt dit ook downloaden via onze webshop. 

  • Vul het retourformulier zo volledig mogelijk in;
  • Stuur dit formulier samen met het product en de originele aankoop bon / factuur binnen 14 dagen** retour;
  • Op het retourformulier vindt u een adres-etiket dat u op uw pakket kunt plakken;
  • De retourverzendkosten en verzendkosten (3,95) voor het opsturen van een vervangend product zijn altijd voor uw eigen rekening, tenzij het een ruiling van een artikel met een defect of schade betreft. 

Zodra wij uw zending in ons magazijn hebben ontvangen zullen wij deze controleren. Voor producten die beschadigd of niet compleet zijn worden kosten in rekening gebracht. Vervolgens zullen wij zo spoedig mogelijk eventuele nieuwe artikelen opsturen*** of binnen 14 dagen de terugbetaling verzorgen.

***Indien u een artikel wenst te ruilen houd er dan rekening mee dat u akkoord gaat met 3,95 extra verzendkosten om het vervangende / nieuwe artikel naar u op te sturen. Uiteraard betaald u geen extra verzendkosten wanneer u een artikel retourneert dat door ons foutief geleverd is of een defect/schade heeft. 

*Het retourformulier is hier als download beschikbaar.
**Heeft u meer tijd nodig dan 14 dagen om het product te retourneren? Vul dan het retourformulier in en verstuur dit binnen 14 dagen na aankoop naar onze klantenservice via: [email protected] U heeft dan nog 14 dagen extra de tijd om het product te retourneren!


Heeft u vragen over de mogelijkheid tot ruiling van uw product?
Neem dan contact op met onze klantenservice.
 

GEAR POINT vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten, binnen 14 dagen volgend op de dag waarop u de herroeping meldt, indien het een defect, door ons foutief geleverd of beschadigd product betreft.

LET OP: Retourkosten van de klant naar GEAR POINT zijn altijd voor rekening van de klant wanneer u een verkeerd product (te groot/klein, verkeerde kleur, verkeerde keuze, etct.) heeft besteld.

Indien GEAR POINT aanbiedt het product zelf af te halen, mag men wachten met terugbetalen tot het product(en) retour is gekomen bij GEAR POINT, of tot de klant aantoont dat het product is teruggezonden. GEAR POINT gebruikt, indien mogelijk, voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de klant heeft gebruikt. De terugbetaling is kosteloos voor de klant.


SERVICE EN GARANTIE
Neem voor service en garantie contact op met onze klantenservice.

 

  • Geen producten gevonden
GRATIS VERZENDING VANAF € 100,00
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »