Customer Support
0
Close

Categories

Filters

  PROTEQ Bodygear

  PROTEQ Bodygear exclusief bij Gearpoint.nl Gear Point is officieel PROTEQ Bodygear dealer en distributeur in de Benelux en heeft een uitgebreid assortiment aan ballistische materialen en oplossingen.   PROTEQ bodygear is uw specialist in beschermingsmiddelen. Door gebruik te maken van de beste materialen, innovaties en volledig maatwerk maken w Show more

  Price

  -
  0 Products

  No products found...

  PROTEQ Bodygear exclusief bij Gearpoint.nl

  Gear Point is officieel PROTEQ Bodygear dealer en distributeur in de Benelux en heeft een uitgebreid assortiment aan ballistische materialen en oplossingen.

   

  PROTEQ bodygear is uw specialist in beschermingsmiddelen. Door gebruik te maken van de beste materialen, innovaties en volledig maatwerk maken we van veiligheid en comfort een totaalconcept. Wij maken kogelwerende vesten op maat voor uw exacte pasvorm. 

   

  PROTEQ bodygear begrijpt heel goed dat het leven van onze klanten afhangt van onze producten. We weten dat ze te allen tijde moeten kunnen vertrouwen op extreme kwaliteitsnormen. We zijn daarom compromisloos bij het uitvoeren van onze laatste kwaliteitscontrole, voorafgaand aan verzending vanuit onze productiefaciliteit.

   

  PROTEQ is ISO9001-gecertificeerd.

   

  PROTEQ Bodygear staat voor uniek maatwerk

  We stemmen onze vesten af ​​op de maat van elke eindgebruiker. Met ons unieke, gescheiden meetsysteem voor heren en dames, kunnen wij uw individuele vest als een tweede huid laten passen. Elk ballistisch vest wat geproduceerd wordt is daardoor uniek.

   

  Het PROTEQ textieldragerontwerp is de belangrijkste functionaliteit. PROTEQ heeft oog voor detail. We willen dat onze kogelwerende vesten er verzorgd uitzien, maar niet ten koste gaan van comfort en technische functionaliteiten.

   

  PROTEQ's optimale bescherming en bewegingsvrijheid

  Ons beschermingspantser is gemaakt van de meest flexibele high-end materialen. We staan ​​open voor alle innovaties, zolang ballistische flexibiliteit blijft bestaan. Dragers moeten volledige bewegingsvrijheid hebben tijdens het uitvoeren van hun taken.

   

  De meest voorkomende producten in Amerikaanse stijl bieden bescherming voor slechts een klein deel van de borst, buik en rug, waarbij de zijkanten vrij blijven. PROTEQ's kogelwerende vesten beschermen de hele romp.

   

  PROTEQ Bodygear kopen bij Gearpoint.nl

  Kies voor de meest comfortabele ballistische oplossing van PROTEQ Bodygear. Heeft u als overheid, semioverheid of erkend beveiligingsbedrijf interesse in de producten van PROTEQ Bodygear, kom dan langs in de showroom van Gear Point in Amersfoort en laat u adviseren.


  Onze winkel is ligt aan de Siliciumweg 26 in Amersfoort, hier kun je langskomen op reguliere openingstijden. Hier kunt u alles passen en makkelijk bestellen. Het brede aanbod geeft je voldoende keuze om tot de perfecte ballistische oplossing te komen. 


  Mocht je nog vragen hebben over de merken, het aanbod of heb je advies nodig over hoe jij de perfecte tactische uitrusting kunt samenstellen? Neem dan contact op met ons. Gearpoint.nl is te bereiken via +31 33 7200 99 of stuur een mail naar
  [email protected]

   

  PROTEQ biedt net dat beetje extra zekerheid!