Salomon Forces Militaire en Tactische schoenen - Gear Point

Salomon Forces Militaire en Tactische schoenen

Salomon Forces Militaire en Tactische schoenen

SALOMON FORCES PREMIUM DEALER & DISTRIBUTEUR - GEAR POINT

Gear Point is officieel SALOMON FORCES dealer en distributeur (Benelux) en heeft een mooi assortiment SALOMON FORCES tactische schoenen, wandelschoenen en sportschoenen in de winkel en via de webshop beschikbaar. De populaire Salomon Quest 4D en Salomon XA Forces modellen zijn zeer geliefd. De meeste Salomon Forces schoenen kunnen wij u veelal uit voorraad leveren.

Salomon is een bekend merk in de outdoor en tactische wereld en heeft een breed assortiment schoenen voor outdoor gebruik. De Salomon Forces lijn richt zich vooral op de tactische professional en is op diverse punten afwijkend van de reguliere outdoor lijn. Alle schoenen van Salomon bieden stuk voor stuk hoge kwaliteit, sublieme afwerking en extreem hoog draagcomfort.

Dankzij de kwaliteitsgarantie van Salomon weet u zeker dat u een goed product in handen heeft. U heeft namelijk 2 jaar kwaliteitsgarantie op uw Salomon Forces schoenen. Denk hierbij aan waterdichtheid, loskomen zool of stiksels, etc.

Bent u op zoek naar een betrouwbare Salomon Forces dealer die graag voor u klaar staat, neem dan zeker eens een kijkje in onze webshop of kom naar Gear Point aan de Siliciumweg 26 te Amersfoort.

Bent u als bedrijf opzoek naar Salomon Forces producten? U kunt uiteraard ook als B2B en B2G klant bij ons terecht!

  • Geen producten gevonden
GRATIS VERZENDING VANAF € 100,00
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »