Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
  Gear Point - Sales - Zondag 30 November 2017

  5.11 Recon Half Zip Fleece Shirt

  De 5.11 Recon Half Zip Fleece is een shirt dat goed aansluit op jouw lichaam en zo de warmte goed vasthoud. Door de dunne fleece binnenkant houd het shirt je goed warm. Het materiaal van de buitenlaag van het shirt wordt voor heel veel sportkleding gebruikt en zorgt er voor dat het lichaam droog blijft en vocht/zweet ook goed af wordt gevoerd naar buiten. Zo blijft het lichaam droog en warm. Tevens is dit shirt dankzij deze materialen ook heel erg licht en voelt daarmee niet als dik, zwaar en te warm.

   

  Dit shirt kan zowel als mid-layer (midden-kleding-laag) als bottom-layer (onderkelding) gebruikt worden. Tijdens het voor-/najaar zou dit shirt zelfs als enkele laag gedragen kunnen worden als een gewoon shirt of bijv. combatshirt nog te dun is.

   

  Het materiaal is voldoende elastisch om optimale bewegingsvrijheid te garanderen en dankzij de halve rits bied het shirt ook mogelijkheden om extra te ventileren tijden het dragen. Op de borst zit een borstzakje om kleinigheden als bij sleutels, geld, etc. tijdens het sporten makkelijk bij je te kunnen dragen.

   

  Materiaal: 94% Polyester / 6% Spandex / Fleexe mix

   

  Verkrijgbaar in de kleuren: Zwart, Tundra

   

  Beschikbare maten: S, M, L, XL, 2XL

   

  Prijs: € 79,95

   

   

  The latest ins and outs and more

  Recente artikelen