Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
  Gear Point - Marketing - Zaterdag 22 Januari 2023

  AKU Tactical - Nu verkrijgbaar bij GearPoint

  AKU Tactical - Nu verkrijgbaar bij GearPoint

  Om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn, en een breder assortiment op gebied van schoenen aan te bieden, kunt u vanaf heden ook bij ons terecht voor het mooie Italiaanse merk AKU. Wij voeren de tactische lijn van dit merk.

   

  AKU is een familiebedrijf dat 40 jaar geleden werd opgericht door Galliano Bordin, schoenmaker in Montebelluna, het hart van de Italiaanse buitenschoenenindustrie. Vanaf het begin vormden passie, ervaring en creativiteit de persoonlijkheid van het bedrijf, dat zich inzet voor het behoud van traditioneel, Italiaans vakmanschap.

  Vandaag de dag wordt 100% van het product nog steeds in Europa gemaakt en volledig traceerbaar vanaf de oorsprong. Bovendien zijn, volgens het bedrijfsbeleid, grondstoffen en productcomponenten voornamelijk afkomstig van lokale en premium leveranciers.

   

   

  Elk model van AKU is een combinatie van traditionele ambachtelijke ervaring met moderne technische oplossingen. Van de leerselectie tot het diepgaande onderzoek over de comfortpasvorm en biodynamische engineering: de verantwoorde aanpak is sinds altijd de belangrijkste garantie die AKU aan de eindgebruiker biedt over de betrouwbaarheid van haar producten.

   

  Heeft u interesse in AKU Tactical schoenen, neem dan zeker contact met ons op aangezien niet alle beschikbaare modellen via onze webshop worden aangeboden.

   

  The latest ins and outs and more

  Recente artikelen