Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
  Gear Point - Sales - Maandag 22 November 2020

  SOS Hydration - Energie Drank

  Waar reguliere energie dranken vaak bomvol zitten met suikers en de vochtopname niet optimaal is biedt SOS Hydration de oplossing. Iedereen kant het negatieve effect van suikers (suiker-rush en suiker-dip), even een korte boost en daarna een energiedip. Met SOS voorkom je dit volledig en neemt het lichaam ook nog eens meer en sneller het ingenomen vocht op. 

   

  VERBETERDE VOCHTOPNAMEWAARDEN
  Als vocht in het eerste deel van de dunne darm aankomt, activeert de SOS-formule het lichaamseigen natrium-glucose-cotransportsysteem. Vervolgens wordt een natriummolecuul door een gluco- semolecuul uit de dunne darm naar de bloedbaan gebracht. Door osmotische krachten in het lichaam wordt vocht opgenomen, omdat water altijd natrium volgt. Over efficiënt dehydreren gesproken!

  ORALE REHYDRATIE THERAPIE (ORT)
  Het ‘natrium-glucose-cotransportsysteem’ is ontdekt door de medische wereld. Artsen maken gebruik van dit systeem om milde tot matige uitdroging aan te pakken. Hiermee worden wereldwijd miljoenen levens gered. Deze methode wordt ook wel Orale Rehydratie Therapie (ORT) genoemd en het wordt gestimuleerd door de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) en UNICEF.

   

  UNIEK REHYDRATIE DRANKJE
  SOS voldoet aan de wereldwijde norm die de WHO aanhoudt. We hebben bovendien de osmolariteit weten te verlagen en de smaak weten te stabiliseren, een complexe uitdaging die tot nu toe door geen ander rehydratiedrankje is geëvenaard.

   

  UITGEBALANCEERDE VOCHT- & NATRIUMWAARDEN IN HET LICHAAM

  Osmolariteit is de balans tussen water en natrium in het lichaam. De normale (isotonische) osmolariteit van het lichaam is 290 mmol/l. Op het gebied van rehydratie geldt: hoe lager de osmolariteit, hoe sneller het lichaam vocht kan opnemen. Hoge glucosewaarden kunnen de osmolariteit van drankjes laten toenemen.

  De osmolariteit van SOS is 230 mmol/l, dit betekent dat het een hypotoon drankje is. Het is beter dan een isotoon of hypertoon drankje als je je vocht wilt aanvullen. De osmolariteit van SOS is 20% lager dan het gemiddelde rehydratiedrankje, 25% lager dan het gemiddelde kokoswater, 50% lager dan het gemiddelde sportdrankje en meer dan 80% lager dan een gemiddelde frisdrank.

   


  WAAROM SOS?

  Efficiënte (re)hydratie
  Bevat 3x meer elektrolyten, minder suiker en calorieën dan concurrerende merken voor een effectievere vochtopname.

  Veelzijdig gebruik
  Probeer SOS elektrolyten-poeder voor sport, vermoeidheid, ziekte en reizen.

  Alleen premium ingrediënten
  De SOS formule gebruikt geen vulstoffen, kunstmatige ingrediënten of conserveermiddelen en is tsa goedgekeurd.

  Werkt snel
  Lost 20x sneller op dan een elektrolyttablet om je in een mum van tijd gehydrateerd te krijgen!

   

  Keurmerken en certificaten:

  - KETO gecertificeerd

  - Informed Choice

  - Informed Sports

  - WADA (Wereld Anti Doping Agentschap)

  - TSA

   

  Verhouding: 1 portie per 500ml water


  Voedingswaarden:
  Een portie is 1 stick (à 4,8 g) opgelost in 250 ml water. Calorieën: 10 Vet: 0 g Totaal vet: 0 g (0% ADH) Totaal koolhydraten: 3 g (1% ADH) Suikers: 3 g Zout: 330 mg (14% ADH) Kalium: 195 mg (5% ADH) Eiwit: 0 g Magnesium: (5% ADH) Zink: (20% ADH). Geen grote bron van calorieën uit vet, verzadigd vet, cholesterol, vezels, vitamine A, vitamine C, calcium en ijzer.


  *Percentage van de Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid bij een dieet van 2000 calorieën.

   

  KLIK HIER VOOR ALLE SOS PRODUCTEN

   

  The latest ins and outs and more

  Recente artikelen